TV EARS – ALTERNATIVA DE ULTIMĂ GENERAȚIE

SaveSavedRemoved 2
Deal Score-1
Deal Score-1

Care sunt avantajele și dezavantajele acestora?

PRO

– Confortabil pentru utilizarea zilnică: Ușor și atârnă discret sub bărbia utilizatorului. Utilizatorii se pot înclina sau întinde confortabil în timp ce poartă TV Ears, permițându-le să se bucure de vizionarea televizorului fără a fi deranjați și neîntrerupți.

– Ușurința de utilizare și comoditatea: Unul dintre principalele argumente de vânzare ale TV Ears este simplitatea și comoditatea dispozitivului, care contribuie la îmbunătățirea calității vieții utilizatorilor. Utilizatorii TV Ears pot asculta televizorul la volumul pe care îl aleg, fără a-i deranja pe cei din jur.

CONTRA

– Conectivitate în infraroșu limitată: Zona de acoperire maximă este de 600 de metri pătrați, iar căștile trebuie să aibă o linie vizuală clară către emițător. Acest lucru poate cauza probleme pentru anumiți utilizatori, în funcție de dispunerea casei și a televizorului.

– Nu se utilizează în afara casei: TV Ears este un tip specializat de dispozitiv de asistență pentru ascultare destinat exclusiv utilizării cu televizoarele în mediul casnic. Producătorul TV Ears avertizează că aceste dispozitive probabil nu vor funcționa bine în afara acestui caz de utilizare limitată.

Una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți sănătatea auzului este să fiți bine informat. Am scris acest blog pentru a împărtăși cu dumneavoastră, cititorii noștri, cele mai recente informații despre sănătatea auzului, proteze auditive, cercetări și știri.

Din 1998, TV Ears ajută oamenii să audă televizorul, având peste 1.000.000 de utilizatori mulțumiți. Susținută de recomandarea a mii de audiologi și medici din întreaga țară, TV Ears a devenit marca numărul 1 în vânzări de dispozitive de ascultare TV fără fir.

Recent, TV Ears și-a consolidat succesul prin introducerea mai multor produse noi de îngrijire a auzului pentru a ajuta oamenii să audă mai bine în diferite situații, cum ar fi la telefon sau la masă.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart