TV EARS – CĂȘTI PENTRU VIZIONAREA TELEVIZORULUI

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+1
Deal Score+1

Atunci când o persoană are probleme de auz, poate fi dificil să se ajungă la un compromis cu privire la nivelul volumului atunci când se uită la televizor.  Este o problemă comună, iar căștile TV Ears oferă soluția.

În timp ce se utilizează căștile TV Ears, volumul televizorului poate fi redus sau redus la minimum fără a afecta volumul sunetului prin căștile TV Ears.

De ce castile TV Ears?

Cu căștile TV Ears vă puteți seta propriul volum și controlul tonurilor, în timp ce alții pot asculta la un nivel confortabil sau chiar deloc (cu difuzoarele televizorului dezactivate).

Căștile TV Ears sunt reglate special pentru a îmbunătăți vorbirea, ceea ce le face perfecte pentru a vă ajuta să înțelegeți dialogurile din filme și emisiuni TV.

Despre căștile TV Ears

Căștile fără fir ușoare (1,6 oz/46 grame) cu design ergonomic se sprijină sub bărbie, oferind un confort maxim. Nu vă va încurca părul și nici nu se va încălzi pe cap. Așezat sub bărbie, controlul volumului și al tonurilor este convenabil și ușor de reglat.

Cu o putere de ieșire de 120 de decibeli, căștile TV Ears sunt suficient de puternice pentru persoanele cu pierderea auzului. Transmițătorul TV Ears se atașează cu ușurință la televizor, la cutia de satelit sau de cablu, iar unitatea de bază poate încărca până la două căști în același timp.

Sistemul TV Ears 2.3 funcționează cu televizoarele cu ecran plat cu plasmă și LCD și în prezența luminii fluorescente. Acest sistem poate acoperi o suprafață de până la 600 de metri pătrați. Căștile TV Ears sunt prevăzute cu vârfurile brevetate Comply™ Foam TV Ears.

Vârfurile TV Ears Tips oferă o cameră sigilată acustic cu urechea care reduce zgomotul din încăpere și asigură un confort, o curățenie și o claritate de neegalat pentru o discriminare remarcabilă a cuvintelor, astfel încât dialogul de la televizor să fie clar și inteligibil.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart