TV Ears: Ghidul pentru o vizionare mai fericită a televizorului

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

De ce aveți nevoie de TV ears?

Pierderea auzului poate îngreuna ascultarea muzicii și vizionarea televizorului – deci cum vă puteți asigura că mențineți o calitate clară și constantă a sunetului în timp ce vă bucurați de aceste activități?

Potrivit unui studiu NIH din 2018, persoanele cu aparate auditive se uită la televizor sau la videoclipuri în medie 370 de minute pe zi, cu 57 de minute mai mult decât populația generală. În ciuda faptului că consumă mai multe emisiuni TV și videoclipuri, persoanele cu aparate auditive se pot confrunta cu provocări atunci când se uită la televizor, care reflectă dificultățile cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Pentru a ajuta la depășirea acestor dificultăți, companiile de tehnologie audio oferă o varietate de dispozitive de asistență auditivă special concepute pentru vizionarea televizorului, iar multe companii oferă căști wireless pentru televizor. Cu toate acestea, nu toate aceste dispozitive de ascultare asistivă sunt create la fel: ele diferă în ceea ce privește tehnologia, caracteristicile, prețul, beneficiile și multe altele.

TV Ears sunt cele mai vandute dispozitive de ascultare a televizorului – dar sunt ele produsul potrivit pentru dumneavoastră? Acest articol va discuta tot ce trebuie să știți despre TV Ears: ce sunt, cum funcționează și care este cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră.

Chiar și o pierdere ușoară a auzului poate crea probleme atunci când vă uitați la televizor. Obstacolele pe care le întâmpină persoanele cu aparate auditive în timp ce se uită la televizor includ:

Emisiunile TV prezintă o varietate de voci, accente și ritmuri de vorbire diferite, inclusiv discursuri care pot fi mormăite, șoptite sau cu accent străin.

Vorbirea în timpul emisiunilor TV este adesea însoțită de muzică și efecte sonore care o fac mai greu de înțeles.

Multe televizoare au un sunet comprimat și difuzoare care sunt orientate într-o direcție diferită de cea în care ar fi de așteptat într-o conversație naturală în direct.

Simpla mărire a volumului televizorului poate fi eficientă pe termen scurt pentru persoanele cu pierderea auzului, dar are mai multe dezavantaje. În primul rând, calitatea sunetului de la televizor se degradează pe măsură ce crește volumul, ceea ce face mai dificilă înțelegerea vorbirii. În al doilea rând, faptul de a avea televizorul la un volum ridicat poate deranja alte persoane care se află în apropiere sau care se uită, de asemenea, la televizor.

Ce sunt TV ears? Definiție și altele

Mai multe companii au proiectat amplificatoare TV care ajută persoanele cu deficiențe de auz să urmărească emisiuni TV sau videoclipuri. Aceste dispozitive sunt uneori denumite în mod colectiv “urechi TV”. În acest articol, însă, vom discuta despre compania și marca originală TV Ears.

TV Ears este o afacere de tehnologie audio care produce dispozitive de asistență pentru audiție pentru persoanele cu deficiențe de auz. Aceste produse sunt amplificatoare de sunet care aduc sunetul de la televizor direct în urechea utilizatorului, ajutând la separarea vorbirii de zgomotul de fond.

Cum funcționează TV ears?

TV Ears arată și funcționează diferit față de aparatele auditive “standard”. De fapt, acestea nu sunt clasificate ca aparate auditive deloc.

Căștile TV Ears sunt un sistem wireless cu două căști, asemănătoare cu căștile obișnuite, pe care utilizatorii le introduc în urechi. Aceste căști sunt conectate de o cască ușoară care atârnă sub bărbia utilizatorului, asemănător unui stetoscop.

Un emițător conectat la televizor trimite sunetul de la televizor direct la căștile TV Ears, permițând utilizatorilor să primească sunetul amplificat direct în urechi. În plus, un microcip din cadrul dispozitivului extrage și amplifică frecvențele de vorbire, facilitând înțelegerea dialogului de către utilizatori.

Tehnologia fără fir cu infraroșu de 2,3 MHz, încorporată în căștile TV Ears, transmite audio pe o arie de acoperire de 600 de metri pătrați la un volum maxim de 120 de decibeli. Acest lucru înseamnă că utilizatorii trebuie să se afle în raza vizuală a televizorului pentru a recepționa sunetul.

Utilizatorii pot regla volumul prin rotirea unui buton de pe căștile TV Ears, care funcționează independent de volumul televizorului. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot uita la televizor împreună cu familia și prietenii, iar toată lumea poate asculta la un volum confortabil. De asemenea, două sau mai multe persoane pot utiliza căștile TV Ears în același timp cu un singur transmițător.

Potrivit companiei, TV Ears funcționează cu orice televizor. Sunt compatibile cu televizoarele obișnuite, televizoarele prin cablu, televizoarele prin satelit, videorecorderele, DVD-urile și sistemele stereo.

Rețineți că TV Ears necesită o baterie reîncărcabilă cu o durată de viață de până la 4-6 ore. Această baterie va dura între 1 și 2 ani, în funcție de frecvența de utilizare. Utilizatorii pot achiziționa baterii de schimb de pe site-ul TV Ears.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart