Sunet clar și natural

Aparate auditive pentru auzul tău

Aparatele auditive de la Clarfon îți oferă soluții durabile, design ergonomic și performanță auditivă. Utilizarea lor devine soluția perfectă pentru a-ți îmbunătăți experiența auditivă și pentru a te bucura din plin de conversații, muzică și toate momentele importante din viața ta. În plus, datorită funcțiile personalizate și intuitive se adaptează perfect la stilul tău de viață.

Știm cât de important este să poți comunica fără probleme în mediile zgomotoase. Aparatele auditive moderne utilizează o tehnologie avansată de reducere binaurală a zgomotului pentru o claritate excepțională a sunetelor.

 

Protezarea bilaterală, adică utilizarea a două aparate auditive, este adesea considerată cea mai eficientă abordare pentru tratarea pierderii auzului instalată la ambele urechi.

Tehnologia modernă a aparatelor auditive a evoluat enorm în ultimii ani și acum există soluții eficiente pentru a redescoperi sunetele din jurul tău.

 

Un prim pas important este să ajungi într-un cabinet Clarfon pentru o testare completă a auzului și pentru a testa aparatele auditive.

Cabinete Aparate AuditiveSoluții Hipoacuzie
Macheta afis 2

Află mai multe

Aparate Auditive Performante

Audioprotezistul îți va recomanda cea mai potrivită opțiune, în funcție de tipul și gradul de hipoacuzie, dar potrivite stilului tău de viață de zi cu zi.

Aparatele auditive pot fi clasificate după formă:

Aparate auditive BTE (Behind-the-ear) - Microfonul și amplificatorul sunt plasate într-o carcasa aflată în spatele urechii, sunetul fiind condus către ureche cu ajutorul unei olive sau al unui dom.

Aparate auditive RIC (Receiver în canal) - Sunt aparate auditive discrete și confortabile. Microfonul este plasat într-o carcasă aflată în spatele urechii, iar difuzorul (receiver) se așează în canalul auditiv extern.

Aparate auditive intraauriculare - Sunt aparate auditive amplasate direct în canalul auditiv extern. Toate componentele aparatului auditiv sunt plasate într-o carcasă personalizată care se potrivește perfect în ureche, devenind aproape invizibile.

Aparatele auditive pot fi cu baterie sau încărcător, în funcție de nevoile tale.

Alege să auzi fiecare moment cu claritate alături de aparatele auditive Clarfon potrivite pentru nevoile auzului tău.

 

 

Probează Aparate AuditiveOferta lunii

Aparate auditive Unitron

Unitron, ca parte a grupului Sonova și unul dintre principalii producători de aparate auditive la nivel mondial, își canalizează resursele către dezvoltarea continuă a noilor tehnologii pentru a îmbunătăți constant calitatea vieții utilizatorilor de aparate auditive.

La finele anului 2023, Unitron introduce platforma VIVANTE și noile linii de aparate auditive reîncărcabile, care furnizează cea mai avansată înțelegere a vorbirii, ajustând dinamic și în timp real fiecare aspect al experienței dvs. în diversele situații cotidiene.

Aparate auditive Audio Service

  • De la începutul anului 2003, Clarfon se remarcă prin furnizarea de aparate auditive și servicii de înaltă calitate destinate pacienților cu deficiențe de auz. Prin intermediul unei rețele extinse, ce cuprinde peste 70 de cabinete și 140 de specialiști în întreaga țară, pacienții au acces constant la soluțiile necesare pentru a-și depăși dificultățile legate de auz.

    Acum, puteți achiziționa aparate auditive echipate cu tehnologia G7 de la Audio Service, oferind funcții special concepute pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

Aparate auditive Hansaton

Produsul Hansaton, parte a grupului Sonova, își propune să aducă o valoare adăugată dezvoltării aparatelor auditive prin integrarea unor funcții tehnologice inovatoare.

Cu o expertiză de peste 50 de ani în domeniul producției de aparate auditive, Hansaton își direcționează eforturile către îmbunătățirea accesibilității pacienților la cele mai recente tehnologii disponibile.

Prin intermediul noii platforme EaseHD, sunetul furnizat de proteza auditivă este filtrat în funcție de zgomotele ambientale, oferind astfel o inteligibilitate îmbunătățită în diverse medii sonore.

Discret

Design discret și ergonomic. 
Aparatele auditive Clarfon au un design elegant și discret astfel încât utilizarea lor să fie imperceptibilă. Sunt confecționate pentru a se potrivi perfect în urechea pacientului care poate alege dintr-o gamă variată de culori și stiluri pentru a se potrivi cu preferințele lui personale.

Fără zgomot

Tehnologie Avansată de Reducere a Zgomotului
Aparatele auditive Clarfon oferă o izolare bună împotriva zgomotului de
fond, pentru a minimiza interferentele nedorite. Această caracteristică
este deosebit de utilă în medii zgomotoase, permițând utilizatorilor să
se concentreze mai bine asupra vorbirii și a altor sunete esențiale.

Adaptabile

Personalizare și Adapabilitate
Aparatele auditive Clarfon sunt proiectate pentru a-ți permite personalizarea optimă. Reglează nivelurile de sunet, tonurile și alte setări pentru a corespunde exact nevoilor tale auditive unice.

Conectare

Conectivitate Simplificată
Cu tehnologia de conectivitate integrată, poți sincroniza ușor aparatul auditiv cu dispozitivele tale preferate. Ascultă muzică, preia apeluri telefonice și bucură-te de conținut audio într-un mod simplu și eficient.

Bateria

Durată de Viață a Bateriei
Aparatele auditive Clarfon sunt echipate cu baterii performante ce asigură o durată de viață îndelungată. Ai încredere că vei beneficia de o auzire clară și neîntreruptă în fiecare zi.

Ușurință

Control Ușor și Accesibil
Cu ajutorul aplicației intuitive, poți controla și ajusta setările aparatului auditiv cu ușurință, direct de pe smartphone-ul tău. Fie că vrei să reglezi volumul sau să selectezi modurile de funcționare, totul este la îndemâna ta.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart