Aparate Auditive IntraAuriculare

Experimentează sunetul clar și natural al vieții cu aparatele auditive intraauriculare de la Clarfon!

Îți dorești să redescoperi sunetele din jurul tău într-un mod complet nou? Aparatele auditive intraauriculare de la Clarfon sunt soluția perfectă pentru a-ți îmbunătăți experiența auditivă și a te bucura din plin de conversații, muzică și toate momentele importante din viața ta.

Cu o tehnologie avansată și un design discret, aparatele auditive Clarfon sunt create pentru a se potrivi confortabil în urechea ta, oferindu-ți o calitate excepțională a sunetului și o claritate uimitoare. Fie că te afli într-un mediu liniștit sau într-un loc zgomotos, tehnologia noastră de reducere a zgomotului asigură că vei putea captura sunetele importante și vei putea asculta fiecare detaliu.

Aparatele noastre auditive intraauriculare sunt proiectate cu atenție pentru a se potrivi în mod discret în canalul auditiv, oferindu-ți astfel o soluție estetică și confortabilă. Cu multiple opțiuni de ajustare și personalizare, vei putea adapta aparatul auditiv la nevoile tale specifice și preferințele de utilizare.

Dacă te confrunți cu o pierdere auditivă, nu trebuie să te descurajezi. Tehnologia modernă a aparatelor auditive a evoluat enorm în ultimii ani și acum există soluții eficiente pentru a redescoperi sunetele din jurul tău.

Un prim pas important este consultarea cu un audiolog calificat pentru a determina gradul și tipul de pierdere auditivă pe care o ai. Acest specialist va fi cel mai bine pregătit să îți ofere recomandările potrivite pentru nevoile tale individuale.

Cabinete Aparate AuditiveSoluții Hipoacuzie
aparate auditive intraauriculare
aparate auditive intraauriculare clarfon

Aparate Auditive IntraAuriculare

Alege să auzi fiecare moment cu claritate. Alege Clarfon pentru aparate auditive intraauriculare de încredere și performanță superioară.

Beneficiază de tehnologia avansată de conectivitate, care îți permite să te conectezi la dispozitivele tale preferate, precum smartphone-uri și televizoare, pentru o experiență auditivă fără efort. Controlează și ajustează setările aparatului tău auditiv folosind aplicații intuitive și ușor de utilizat.

Clarfon se angajează să îmbunătățească calitatea vieții tale auditive, oferindu-ți soluții inovatoare și performante. Cu aparatele auditive intraauriculare de la Clarfon, vei putea redescoperi sunetul vieții în toată splendoarea sa.

Redescoperi sunetele din jurul tău este un proces important pentru îmbunătățirea calității vieții tale și pentru menținerea unei sănătăți auditive bune. Sunetul face parte din experiența noastră de zi cu zi și ne permite să comunicăm, să interacționăm cu mediul înconjurător și să ne bucurăm de lucrurile frumoase din viața noastră.

Probează Aparate AuditiveOferta lunii

Aparate Auditive – Clarfon

Toate dispozitivele auditive funcționează după același principiu: ridică zgomotul ambiental, sunetul este transformat în impulsuri electrice și apoi transmise, într-o formă modulată, către ureche.
Cu toate acestea, în funcție de severitatea pierderii auditive și de cerințele personale, aparatele auditive pot diferi considerabil. Nu doar în ceea ce privește forma și dimensiunea, ci și în ceea ce privește proprietățile și funcțiile lor.

Care este cel mai bun aparat auditiv pentru mine?

Tipuri de aparate auditive

Aparate auditive sunt disponibile într-o gamă largă de modele pentru fiecare tip de deficiență auditivă sau pierdere de auz, cu o varietate de funcții pentru a satisface nevoile de stil de viață de la mai multe mărci diferite de aparate auditive.

Această varietate asigură adaptarea aparatului auditiv la activitățile și preferințele dvs. Mai jos veți găsi un scurt rezumat al diferitelor tipuri de aparate auditive și a caracteristicilor acestora:

Proteza Auditiva Unitron - Familia Stride

Proteza Auditiva Unitron retroauriculara, cu potentiometru de volum si buton de programe.

 • Proceseaza sunetul pe cel putin 6 canale de frecventa, maximum 20
 • Adapteaza automat castigul in timp
 • Functie de “Tinnitus Masker
 • Cel putin 4 programe de auditie, ce se pot schimba cu ajutorul butonului sau cu ajutorul unei telecomenzi
 • Potrivit hipoacuziilor usoare – medii – severe
Pret Aparat Auditiv Unitron - Familia Stride > Cere Oferta Personalizata

Proteza Auditiva Unitron - Familia Insera

 • Proteza Auditiva Unitron intraauriculara
 • Optional, poate avea potentiometru de volum si/sau buton de programe
 • Proceseaza sunetul pe cel putin 6 canale de frecventa, maximum 20
 • Adapteaza automat castigul in timp
 • Functie de “Tinnitus Masker
 • Cel putin 4 programe de auditie, ce se pot schimba cu ajutorul butonului sau cu ajutorul unei telecomenzi
 • Potrivit hipoacuziilor usoare – medii – severe
Pret Aparat Auditiv Unitron - Familia Insera > Cere Oferta Personalizata

Proteza Auditiva Unitron - Familia Moxi Fit

Proteza Auditiva Unitron tip RIC (receiver in canal)
 • Proceseaza sunetul pe cel putin 10 canale de frecventa, maximum 20;
 • Adapteaza automat castigul in timp;
 • Functie de “Tinnitus Masker”;
 • Functie SoundNav 3 (detecteaza automat 3 medii sonore diferite – autopilot)
 • Pe langa programul automat, mai poate avea cel putin 3 programe manuale, ce sa pot schimba din butonul aparatului, sau cu ajutorul unei telecomenzi;
 • Datorita difuzorului extern, care poate avea putere diferita de amplificare, aparatul se potriveste hipoacuziilor usoare – medii – severe
 • Optional, baza de incarcare cu acumulatori
Pret Aparat Auditiv Unitron - Familia Moxi Fit > Cere Oferta Personalizata

Proteza Auditiva Unitron - Familia Moxi All Pro

 • Proteza Auditiva Unitron tip RIC (receiver in canal) cu Bluetooth incorporat
 • Compatibil cu orice telefon mobil cu Bluetooth;
 • Aplicatie pe telefon Smart (Remote Plus App) pentru ajustarea volumului, schimbarea programelor si conectivitatea aparatului cu telefon sau televizor (cu ajutorul TvConnect);
 • Buton de programe multifunctional (se pot primi / respinge apelurile telefonice; se poate modifica volumul, sau programul)
 • Proceseaza sunetul pe 20 de canale de frecventa
 • Functie SoundNav 7 (autopilot pentru 7 medii sonore diferite)
 • Se mai pot seta alte 3 programe manuale
 • Functie “Tinnitus Masker
 • Functie “Spatial Awareness” – pentru o intelegere foarte buna in zgomot si localizarea corecta a sursei sonore
 • Optional poate fi folosit cu baza de incarcare cu acumulatori
 • Datorita difuzorului extern, care poate avea putere diferita de amplificare, aparatul este potrivit hipoacuziilor usoare – medii – severe
Pret Aparat Auditiv Unitron - Familia Moxi All Pro > Cere Oferta Personalizata

Proteza Auditiva Hansaton - Familia Flow

 • Proteza auditiva Hansaton retroauriculara, cu potentiometru de volum si buton pentru schimbarea a 2 programe de auditie.
 • Proceseaza sunetul pe 2 canale de frecventa.
 • Potrivit hipoacuziilor medii – severe
Discret

Design Discret și Eleganță Neîntrecută. 
Aparatele auditive intraauriculare Clarfon se integrează cu grație în canalul auditiv, oferind o soluție estetică ce nu va trece neobservată. Designul discret și rafinat asigură o purtare confortabilă și o prezență aproape invizibilă.

Fără zgomot

Tehnologie Avansată de Reducere a Zgomotului
Te vei bucura de sunetul dorit fără interferențele zgomotelor de fond. Tehnologia avansată de reducere a zgomotului îți oferă o experiență auditivă liniștită și clară, indiferent de mediu.


Adaptabile

Personalizare și Adapabilitate
Aparatele auditive Clarfon sunt proiectate pentru a-ți permite personalizarea optimă. Reglează nivelurile de sunet, tonurile și alte setări pentru a corespunde exact nevoilor tale auditive unice.

Conectare

Conectivitate Simplificată
Cu tehnologia de conectivitate integrată, poți sincroniza ușor aparatul auditiv cu dispozitivele tale preferate. Ascultă muzică, preia apeluri telefonice și bucură-te de conținut audio într-un mod simplu și eficient.

Bateria

Durată de Viață a Bateriei
Aparatele auditive Clarfon sunt echipate cu baterii performante ce asigură o durată de viață îndelungată. Ai încredere că vei beneficia de o auzire clară și neîntreruptă în fiecare zi.

Ușurință

Control Ușor și Accesibil
Cu ajutorul aplicației intuitive, poți controla și ajusta setările aparatului auditiv cu ușurință, direct de pe smartphone-ul tău. Fie că vrei să reglezi volumul sau să selectezi modurile de funcționare, totul este la îndemâna ta.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart