Laringele

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Laringele este partea corpului în care se află corzile vocale. Este o parte importantă a respirației și a înghițirii, precum și a vorbirii.

Laringele este o parte a sistemului respirator care vă ajută să respirați. Laringele mai este numit și cutie vocală, deoarece este locul în care produceți sunete atunci când vorbiți sau cântați. Este alcătuit din cartilaje și mușchi.

Pe lângă faptul că te ajută să respiri, laringele ajută la protejarea căilor respiratorii împotriva alimentelor și băuturilor care ar putea rămâne blocate în ele. Laringele este, de asemenea, o parte importantă a sistemului nostru imunitar, care ne ajută să ne menținem sănătoși luptând împotriva germenilor și virușilor.

Structura laringelui

Laringele este o structură situată în partea superioară a traheei sau a traheei. Uneori este numită “cutia vocală”, deoarece produce sunete atunci când aerul trece prin ea în drumul său de la plămâni către restul corpului.

Din ce este alcatuit laringele?

Laringele este alcătuit din cartilaje și mușchi care ajută la controlul respirației. Acesta conține, de asemenea, corzile vocale, care sunt două benzi de țesut care vibrează pentru a produce sunete atunci când vorbiți sau cântați.

Laringele conține, de asemenea, un lambou de țesut numit epiglotă care împiedică alimentele sau lichidele să intre în trahee atunci când le înghițiți.

Laringele este zona din gât care conține corzile vocale și epiglota. Corzile vocale sunt cele pe care le folosim pentru a vorbi și sunt responsabile pentru controlul fluxului de aer care vine din plămâni prin trahee.

Ce este epiglota?

Epiglota este o clapetă de cartilaj care închide traheea atunci când înghițiți, împiedicând alimentele și lichidele să ajungă în plămâni.

Laringele este organul responsabil pentru producerea sunetului, care este apoi transmis la gură și la nas. Laringele este format din mai multe piese diferite, inclusiv epiglota, corzile vocale și cartilajul tiroidian.

Laringele, sau laringe, este o structură cartilaginoasă situată în partea superioară a traheei (traheea). Aceasta conține corzile vocale, care sunt responsabile de producerea sunetelor.

Laringele este partea din gât care produce sunete atunci când vorbiți. De asemenea, împiedică alimentele, băutura și saliva să pătrundă în trahee (trahee) și în plămâni.

Laringele este alcătuit din cartilaje și mușchi care pot fi controlați de creierul și sistemul nervos. Creierul dumneavoastră trimite semnale către acești mușchi și cartilaje pentru a se mișca în mod corect, astfel încât să puteți vorbi sau cânta.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart