Aparatul auditiv Unitron Blu9 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să poată auzi mai bine. Acesta are multe caracteristici, printre care:

-Control automat al câștigului (AGC): Această funcție reglează automat volumul în funcție de mediul în care vă aflați și de cât de tare este, astfel încât să vă puteți concentra asupra a ceea ce se spune.

-Reducerea zgomotului: Aparatul auditiv Unitron Blu9 are un sistem de reducere a zgomotului incredibil de puternic care blochează zgomotele externe, permițându-vă în același timp să auziți sunete precum propria voce sau claxoanele mașinilor.

-Microfoane direcționale reglabile: Microfoanele direcționale captează sunetele din direcții specifice, oferindu-vă o experiență de ascultare mai naturală.

Este un aparat de ultima generație?

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este un dispozitiv de ultimă generație care vă ajută să auziți mai bine. Este conceput pentru a-i ajuta pe cei care suferă de pierdere a auzului și de alte afecțiuni, cum ar fi tinitus, hiperacuzie și altele. Blu9 este construit pe baza aceleiași tehnologii care alimentează unitățile lor de top, dar nu necesită un dispozitiv suplimentar pentru control de la distanță sau streaming audio. Acesta vine cu o baterie reîncărcabilă și un încărcător care durează până la 25 de ore cu o singură încărcare.

Blu9 dispune de conectivitate Bluetooth, astfel încât puteți transmite audio direct de pe telefon sau de pe alte dispozitive fără a fi nevoie să purtați un receptor suplimentar. Astfel, este mai ușor ca niciodată să ascultați podcast-uri în timp ce vă plimbați prin oraș sau vă bucurați de timpul petrecut în familie, fără să vă faceți griji că firele încurcate vă vor încurca în tot ceea ce se întâmplă în jurul dvs. la un moment dat.

De asemenea, puteți utiliza propriile servicii de streaming preferate, în loc să vă bazați pe opțiunile oferite de furnizorul local de cablu (dacă există). Cu designul său elegant și aspectul său modern, este destul de ușor pentru oricine caută ceva diferit de aparatele auditive tradiționale s-ar putea aștepta de la acest tip de produs – ceea ce înseamnă că nimeni nu va ști ce

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este un dispozitiv retroauricular (BTE) care utilizează cea mai recentă tehnologie pentru a vă oferi o amplificare a sunetului de înaltă calitate. Este mic și discret, astfel încât poate fi purtat practic oriunde.

Blu9 are o potrivire confortabilă și o senzație naturală, astfel încât îl puteți purta în fiecare zi. De asemenea, este ușor de utilizat – doar porniți-l și plecați!

Blu9 este disponibil în două culori diferite: negru sau gri. Vine cu o singură culoare pe cutie, dar puteți comanda mai multe dacă doriți mai mult de o culoare. De asemenea, puteți comanda baterii suplimentare dacă aveți nevoie de ele.

Blu9 este compatibil cu cele mai comune tipuri de telefoane, inclusiv iPhone, dispozitive Android, telefoane fixe și alte tipuri de telefoane. Designul BTE permite compatibilitatea cu majoritatea aparatelor auditive, precum și cu implanturile cohleare și alte dispozitive de asistență pentru ascultare, cum ar fi sistemele FM sau receptoarele TV/radio.

Caracteristici:

– Design retroauricular (BTE)

– Alertă prin vibrație la primirea unui apel

– Amplificare atât pentru frecvențe joase, cât și pentru frecvențe înalte

– Amplificare pentru toate cele trei canale simultan

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este primul și singurul aparat auditiv care funcționează cu cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.0.

Acest lucru înseamnă că are o rază de acțiune mai mare decât alte aparate auditive, permițându-vă să vă folosiți telefonul fără a fi nevoie să îl țineți la ureche. De asemenea, acest lucru face ca dispozitivul să fie mai accesibil decât alte aparate auditive, care pot costa mii de dolari.

Este important de reținut că Blu9 nu este destinat doar persoanelor cu pierderi severe de auz; este, de asemenea, excelent pentru persoanele care doresc să audă bine în medii zgomotoase, cum ar fi restaurantele sau barurile. Aparatul auditiv vă permite, de asemenea, să reglați volumul propriei voci atunci când vorbiți la telefon, astfel încât să nu fiți nevoit să strigați la ceilalți atunci când vorbiți peste zgomotul de fond.

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este un aparat auditiv popular cu performanțe remarcabile. Acesta are mai multe caracteristici exclusive care nu pot fi găsite în alte aparate auditive. Cu tehnologia avansată și designul extraordinar, este o vedetă instantanee a industriei aparatelor auditive în continuă dezvoltare.