Descoperă Unitron Blu9 de la Clarfon!

SaveSavedRemoved 2
Deal Score+1
Deal Score+1

Unitron Blu9 de la Clarfon este un aparat auditiv de top care a fost special conceput pentru a vă ajuta să auziți mai bine în orice situație. Vă va ajuta să comunicați mai bine, să vă bucurați mai mult de muzică și să vă ușurați viața prin reducerea cantității de zgomot de fond pe care îl auziți.

Acest aparat auditiv dispune de un procesor de semnal digital (DSP) și de o tehnologie avansată de reducere a zgomotului pentru a vă permite să auziți clar în orice fel de situații, chiar și atunci când se întâmplă multe în jurul dumneavoastră. De asemenea, are o funcție de telebobină care vă permite să vă conectați direct la televizor sau la telefon, astfel încât să puteți auzi fără a avea nevoie de căști.

Unitron Blu9 vine, de asemenea, cu o telecomandă, astfel încât să puteți schimba setările fără a fi nevoie să vă atingeți urechea sau să scoateți dispozitivul. Acest lucru este ușor pentru cei care au nevoie de mai multe ajustări pe parcursul zilei sau pentru cei cu mobilitate limitată din cauza unei boli sau a unui accident.

Dacă acest lucru sună ca ceva de care ar putea beneficia cineva apropiat – poate un părinte sau un bunic în vârstă care are nevoie de un ajutor suplimentar – atunci luați în considerare posibilitatea de a-i face cadou acest dispozitiv!

Aparat auditiv Unitron Blu9: Un nou standard de audiție

Unitron Blu9 este un aparat auditiv care a fost proiectat pentru a fi atât accesibil, cât și de înaltă calitate. În timp ce prețul poate părea puțin cam mic, este important să ne amintim că acest produs nu este destinat doar persoanelor cu buget limitat – este, de asemenea, pentru cei care doresc ca aparatele auditive să arate bine.

Unitron Blu9 vine în mai multe culori și modele diferite, astfel încât veți găsi cu siguranță ceva care să vă completeze stilul. Știm că funcția contează cel mai mult la un aparat auditiv, dar nu este nimic greșit să îți dorești și ceva care să arate bine!

De asemenea, puteți alege între trei dimensiuni diferite: mic, mediu sau mare. Acest lucru înseamnă că îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine în canalul dumneavoastră auditiv și vă oferă cea mai bună calitate a sunetului posibil. Poți chiar să îți faci matrițe personalizate, dacă ai probleme în a găsi potrivirea potrivită!

Unitron Blu9 vine cu multe caracteristici care sunt standard la alte aparate auditive: microfoane direcționale, difuzoare direcționale (astfel încât să puteți auzi sunetele care vin din anumite direcții), conectivitate wireless, astfel încât nu trebuie să vă înfășurați niciun fir în jurul capului (și să riscați să vă cadă) și multe altele!

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este un produs avansat care vă va ajuta să auziți mai bine. Este o nouă generație de aparate auditive, cu un design mai mic și mai multe caracteristici decât alte modele.

Aparatul are o dimensiune foarte mică și poate fi purtat confortabil în canalul auditiv. Carcasa este fabricată din silicon moale, ceea ce vă permite să o purtați chiar și pe vreme caldă sau în timpul activităților fizice. Durata de viață a bateriei este de până la 40 de ore, ceea ce vă permite să îl folosiți pentru perioade mai lungi de timp fără a fi nevoie să îl reîncărcați.

Dispune de două microfoane (câte unul pentru fiecare ureche), care sunt concepute pentru o mai bună percepție a sunetului în medii zgomotoase, precum și pentru persoanele cu pierderea auzului la ambele urechi (echilibrare). De asemenea, are capacitatea de a se conecta prin Bluetooth cu alte dispozitive, cum ar fi smartphone-uri sau tablete, astfel încât să le puteți utiliza atunci când vorbiți la telefon sau ascultați muzică.

În plus, vine cu mai multe setări care permit utilizatorilor care au diferite niveluri de pierdere a auzului să își ajusteze experiența în funcție de nevoile lor. De exemplu, dacă cineva are o pierdere moderată a auzului, va putea să își schimbe setările astfel încât să poată auzi mai bine în medii liniștite, putând în același timp să audă clar atunci când se află în preajmă

Unitron Blu9 este un aparat auditiv conceput pentru a vă ajuta să auziți mai bine.

Acesta are un design mic și discret, perfect pentru mediile de afaceri, unde discreția este esențială. Blu9 are un microfon puternic care funcționează atât în medii liniștite, cât și în medii zgomotoase, astfel încât să puteți auzi clar indiferent unde vă aflați.

Procesorul complet digital oferă un sunet clar ca bună ziua, chiar dacă există alte zgomote în jur. Iar dacă doriți să reglați volumul pentru sunete individuale, și acest lucru este ușor – trebuie doar să folosiți butonul de volum din partea din față a dispozitivului pentru a obține cantitatea potrivită de amplificare pentru fiecare tip de sunet.

Blu9 utilizează baterii reîncărcabile care durează până la 10 zile cu o singură încărcare, fără nicio pierdere de performanță sau de calitate a sunetului. Nu va trebui să vă mai faceți griji că veți rămâne fără energie, deoarece aparatul dumneavoastră auditiv va fi gata când veți fi și dumneavoastră!

Un aparat auditiv este un dispozitiv care amplifică sunetele pe care le aude o persoană.

Acest aparat auditiv special s-a dovedit a fi foarte eficient atunci când este utilizat de persoanele care suferă de pierderi de auz ușoare până la moderate. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la capacitatea sa, deoarece a fost fabricat de Clarion, care este unul dintre aparatele de mare putere din țara noastră. Unitron Blu 9 a fost testat de mai multe ori și au făcut posibil să ofere unui utilizator tipul de confort pe care îl caută.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart