Unitron Blu9, aparatul auditiv care îți va câștiga inima

SaveSavedRemoved 2
Deal Score+3
Deal Score+3

Aparatul auditiv Unitron Blu9 de la Clarfon este o soluție elegantă și sofisticată pentru cei care au probleme de auz. Acest dispozitiv compatibil Bluetooth poate fi purtat în orice ureche și se va conecta automat la telefon atunci când îl porniți. Dispozitivul este prevăzut cu o varietate de funcții care facilitează ajustarea setărilor și gestionarea setărilor aparatului auditiv.

Aparatul auditiv Blu9 este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modificarea setărilor de pe telefon sau la schimbarea modului în care vă folosiți telefonul doar pentru că folosiți acest aparat auditiv.

Veți putea auzi clar conversațiile fără a fi nevoit să țineți telefonul aproape de față sau să reglați prea mult volumul atunci când mai multe persoane vorbesc în același timp.

Această caracteristică face viața mult mai ușoară pentru persoanele care au nevoie de ajutor pentru a auzi, dar care nu doresc să-și sacrifice stilul sau nivelul de confort purtând dispozitive voluminoase în jurul urechilor toată ziua!

Blu9 oferă, de asemenea, o varietate de alte caracteristici, inclusiv:

-Un microfon încorporat pentru apeluri handsfree

-Butoane de control al volumului pe fiecare parte a dispozitivului, astfel încât să puteți regla ambele volume deodată.

Aparatul auditiv Blu9 de la Clarfon este cel mai nou și mai avansat aparat auditiv disponibil pe piață. Acesta poate fi programat pentru a răspunde nevoilor dvs. unice și pentru a vă oferi o calitate excelentă a sunetului.

Designul elegant și stilat al modelului Blu9 îl face o opțiune excelentă pentru oricine dorește să își modernizeze aparatul auditiv. Este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv negru, alb și roz!

Blu9 este conceput pentru a se integra perfect în viața dumneavoastră, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cel mai mult: să vă bucurați de toate sunetele din jurul dumneavoastră.

Nu va trebui să vă mai faceți griji că vă pierdeți aparatul auditiv

Blu9 este echipat cu o baliză de localizare care îl va ajuta să găsească drumul înapoi acasă dacă este rătăcit sau pierdut vreodată. Trebuie doar să apăsați un buton de pe partea laterală a dispozitivului și acesta va începe să emită un semnal sonor până când îl veți găsi.

Unitron Blu9 este cel mai avansat aparat auditiv de pe piața actuală.

Este un dispozitiv mic și elegant, care se potrivește confortabil în ureche și care utilizează o tehnologie avansată pentru a amplifica sunetul și a facilita auzul. De asemenea, dispune de o nouă tehnologie care vă permite să reglați volumul a ceea ce ascultați prin simpla înclinare a capului în sus și în jos.

Cu Unitron Blu9, veți putea să vă bucurați de conversații la cină, să auziți televizorul din camera alăturată și să înțelegeți vorbirea în restaurantele zgomotoase. Cu ajutorul noilor tehnologii de la Clarfon, iti poti testa auzul online, pentru a nu mai face un drum în plus.

Unitron Blu9 este cel mai avansat aparat auditiv de pe piața actuală.

Cu Unitron Blu9, veți putea să vă bucurați de conversații la cină, să auziți televizorul din camera alăturată și să înțelegeți vorbirea în restaurantele zgomotoase.

Unitron Blu9 este un aparat auditiv care a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor unei game largi de pierderi de auz, de la ușoară la severă.

Acest aparat auditiv este realizat cu cea mai recentă tehnologie și este compatibil cu tehnologia wireless Bluetooth®, astfel încât îl puteți conecta la telefon, calculator sau alte dispozitive compatibile cu Bluetooth®.

Unitron Blu9 are, de asemenea, un microfon direcțional adaptabil care facilitează auzirea conversațiilor în medii zgomotoase – chiar și atunci când există zgomot de fond, cum ar fi muzica!

Acest aparat auditiv de la Clarfon are un microfon care captează sunetele din toate direcțiile și apoi le procesează în tonuri clare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți sunetele importante din jurul dvs. Unitron Blu9 vine, de asemenea, cu baterii reîncărcabile, astfel încât nu trebuie să irosiți bani pe baterii de unică folosință care durează doar câteva zile înainte de a trebui înlocuite din nou.

Blu9+ este un microaparat auditiv revoluționar, nou și puternic, care îmbunătățește calitatea vieții persoanelor surde sau cu deficiențe de auz. Este convenabil, confortabil, ușor de utilizat, dar cel mai important este că este accesibil.

Blu9+ oferă o mai bună calitate a vieții cu ajutorul caracteristicilor sale cheie unice: Tehnologie Bluetooth și de streaming, aplicație de control de la distanță și reglare a sunetului.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart