Aparat auditiv Blu 9 – E timpul să auzi bine!

SaveSavedRemoved 4
Deal Score0
Deal Score0

Aparat auditiv Unitron Blu9 de la Clarfon

Unitron Blu9 este o descoperire în lumea aparatelor auditive. A fost conceput pentru a fi ușor de utilizat și confortabil, astfel încât să puteți uita că îl purtați. Și asta nu e tot. Acest aparat oferă, de asemenea, o calitate extraordinară a sunetului și dispune de cea mai recentă tehnologie Bluetooth, astfel încât să vă puteți conecta cu ușurință la dispozitivul dvs. mobil.

Cu designul său elegant și tehnologia inovatoare, Unitron Blu9 oferă o modalitate excelentă de a auzi ceea ce doriți să auziți și de a bloca distragerile.

Este o alegere perfecta aparatul auditiv Unitron blu9?

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este o alegere perfectă pentru cei care caută un aparat auditiv de înaltă calitate și ușor de utilizat. Acest dispozitiv a fost dezvoltat de Unitron, unul dintre cei mai importanți producători de aparate auditive, și este cea mai recentă adăugare la linia lor de produse.

Blu9 este proiectat cu o tehnologie modernă care îl face ușor de purtat și de utilizat. Este prevăzut cu o baterie reîncărcabilă care poate dura până la opt ore la fiecare încărcare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să îl încărcați în fiecare zi sau că se termină în mijlocul unei conversații.

Blu9 vine, de asemenea, în trei stiluri diferite: un model pentru spatele urechii, care stă mai aproape de ureche decât alte modele; un model personalizat. Poate fi modelat pentru a se potrivi formei specifice a urechii dumneavoastră; și un model pentru ureche deschisă, care este puțin mai mic și mai puțin vizibil decât alte modele, dar care oferă în continuare o calitate excelentă a sunetului.

În cele din urmă, acest model este prevăzut cu multe caracteristici care le facilitează utilizatorilor să își controleze singuri aparatele auditive, fără a avea nevoie de asistență din partea celor din jur. Un buton de control al volumului care vă permite să reglați nivelurile de volum fără a atinge nimic altceva pe corp (cum ar fi tastele), un microfon direcțional care ajută la captarea sunetelor mai mult

Este acest aparat auditiv un dispozitiv discret?

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este un dispozitiv discret și confortabil care oferă o calitate excelentă a sunetului și caracteristici ușor de utilizat.

Blu9 a fost conceput pentru a fi purtat în interiorul sau în spatele urechii și are un design mic și aerodinamic care îl face ușor de purtat sub pălării, ochelari sau păr. Puteți alege chiar să îl purtați fără să aveți urechea acoperită deloc – depinde de dumneavoastră!

De asemenea, vine cu o telecomandă care vă permite să reglați volumul, setările programului și multe altele de la o distanță de până la 30 de metri. Acest lucru vă facilitează ajustarea setărilor fără a fi nevoie să scoateți dispozitivul din ureche sau să vă întoarceți în casă după ce ați fost afară.

Blu9 are o funcție de control automat al volumului care răspunde instantaneu atunci când se schimbă zgomotul ambiental, astfel încât să aveți întotdeauna acces clar la ceea ce se întâmplă în jurul dvs. De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu un microfon direcțional care permite ca sunetele din fața feței dvs. (cum ar fi vorbirea) să se audă clar, filtrând în același timp zgomotul de fond nedorit, cum ar fi vântul sau traficul care trece cu viteză mare pe lângă fereastră.

Acest lucru vă permite nu numai să auziți mai bine, ci și să vă simțiți mai încrezător – nu veți mai avea probleme în a înțelege ce spun oamenii dacă vorbesc în timp ce merg pe stradă sau conduc.

Unitron Blu9 este conceput pentru a va ajuta sa auziti clar!

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este conceput pentru a vă ajuta să auziți clar, să vă bucurați de o gamă completă de sunete și să vă trăiți viața la maxim. Dar ce înseamnă asta mai exact? Iată cum funcționează:

Blu9 utilizează procesarea digitală a sunetului pentru a vă ajuta să auziți mai clar în medii dificile – cum ar fi la petreceri cu mult zgomot sau când cineva vorbește încet. De asemenea, vă permite să recepționați sunetele slabe, astfel încât să vă puteți bucura de emisiunea TV preferată fără a da volumul prea tare.

Pentru ce a fost proiectat Blu9?

Blu9 a fost proiectat special pentru a lucra cu urechile și creierul dumneavoastră, astfel încât să puteți regla volumul în funcție de necesități, fără a fi nevoie să scoateți telefonul sau alt dispozitiv. Se reglează automat în funcție de nivelul zgomotului ambiental, astfel încât nu trebuie să faceți nimic altceva decât să ascultați!

Aparatul auditiv Blu9 este un produs inovator al Unitron, un brand bine cunoscut pe piață. Este un aparat auditiv bluetooth care este compatibil atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS. Funcția bluetooth vă va permite să vă conectați cu ușurință aparatul auditiv la dispozitiv, fără nicio problemă. Calitatea sunetului de la Blu 9 este foarte bună, permite utilizatorilor să audă clar vorbirea și sunetele.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart