Clarfon – Cele mai inteligente aparate auditive

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Cu Clarfon, vei avea parte de cele mai inteligente aparate auditive din România. Experiența auditivă superioară și soluții personalizate pentru nevoile tale! de pe piață. Aparatele noastre auditive sunt proiectate cu o procesare profundă, ceea ce le permite să funcționeze mai bine în lumea reală. Acestea ofera în același timp o valoare excepțională. Cu Clarfon, puteți în sfârșit să auziți din nou fără să vă goliți contul bancar.

Echipa Clarfon este echipată cu cele mai recente tehnologii și este unică în industria aparatelor auditive. Fiecare aparat auditiv are o combinație unică de caracteristici care se adresează unor nevoi și medii de ascultare specifice.

Pierderea auzului este o afecțiune fizică frecventă, dar mulți oameni nu știu că există opțiuni pentru îmbunătățirea acesteia. La Clarfon, suntem pasionați să ne ajutăm pacienții să își restabilească auzul, astfel încât să poată trăi o viață mai bună, cu mai puțină anxietate și incertitudine.

Pierderea auzului afectează peste 400 de milioane de persoane din întreaga lume – aproximativ 10% din populație. În fiecare an, se estimează că sunt diagnosticate 1,1 milioane de cazuri noi.

Știm că pierderea auzului este o problemă foarte personală, fie că suferiți de ea, fie că trăiți cu cineva care suferă. De aceea, ne-am străduit să vă oferim informații fiabile și ușor de înțeles despre protezele auditive. De la ceea ce fac acestea, la modul în care funcționează și la toate opțiunile pe care furnizorul dvs. local de servicii de sănătate auditivă le are pentru dvs.

În ultimii ani, progresele în domeniul tehnologiilor medicale au fost uimitoare. Dar persoanele cu pierderea auzului încă așteaptă o tehnologie care să le permită să audă ceea ce au nevoie să audă. Atunci când au nevoie să audă. Clarfon schimbă modul în care persoanele cu pierderea auzului se conectează cu lumea reală.

Tocmai din aceste motive, Clarfon oferă reparații gratuite a aparatelor. Te asteptam la cel mai apropiat cabinet din localitatea ta. Unde poți profita chiar și de testarea auzului tău gratuit, unde medicul nostru ORL-ist specializat te va ajuta cu cea mai mare plăcere.

Aparatele auditive Clarfon sunt soluția perfectă pentru persoanele cu probleme de auz.

Fie că pur și simplu nu obțineți un sunet clar la telefon, fie că nu puteți auzi televizorul la un volum normal, aparatele auditive Clarfon vă vor rezolva problema.

Conform unui studiu recent al Hearing Tracker, numărul de aparate auditive vândute în Europa a crescut cu peste 9% în ultimii cinci ani. Datele arată că aproximativ 2 milioane de americani poartă acum aparate auditive. Iar aproximativ 60 la sută dintre aceștia au peste 65 de ani.

Statisticile arată, de asemenea, că sunt mai multe femei decât bărbați care au nevoie de aparate auditive (aproximativ 56 la sută). După cum v-ați putea aștepta, adulții mai în vârstă sunt mai predispuși să se confrunte cu pierderea auzului decât adulții mai tineri. Așa că nu este surprinzător faptul că aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme în rândul seniorilor.

Alte statistici interesante:

– Vârsta medie a utilizatorilor de aparate auditive pentru prima dată este de 61 de ani

– 70 la sută dintre cei care au pierderi de auz simt că au trăit cu afecțiunea lor timp de cel puțin 10 ani înainte de a primi ajutor

Institutul Național pentru Surditate și alte tulburări de comunicare estimează că 36 de milioane de americani au pierderi de auz.

Aparatele auditive sunt unul dintre cele mai comune dispozitive care ajută la rezolvarea acestei afecțiuni.

Se estimează că 35 de milioane de americani folosesc aparate auditive, potrivit National Institutes of Health (NIH).

Cele mai frecvente tipuri de pierdere a auzului, neurosenzoriale și conductive, pot fi tratate cu aparate auditive.

Pierderea auditivă neurosenzorială este rezultatul deteriorării urechii interne sau a nervului auditiv. Nervul auditiv leagă urechea internă de creier și transportă informațiile sonore de la ureche la creier. Pierderea auditivă de transmisie apare atunci când undele sonore sunt blocate să ajungă la timpan. Ambele tipuri de pierdere a auzului pot fi tratate cu o varietate de dispozitive, inclusiv:

Cele mai inteligente aparate auditive de la Clarfon:

Aceste dispozitive amplifică sunetele astfel încât să le auziți mai ușor. Ele funcționează prin utilizarea unui microfon pentru a capta sunetul și apoi îl trimit prin fire în canalul auditiv, unde este amplificat de un mic difuzor. Inainte de a-l trimite înapoi prin alt fir în canalul auditiv, astfel încât să îl puteți auzi clar.

Aparatele auditive au parcurs un drum lung de la primele dispozitive mecanice rudimentare inventate în anii 1930. Aparatele auditive de astăzi sunt instrumente digitale sofisticate care pot ajuta persoanele cu pierderi de auz moderate sau severe să recupereze o bună parte din capacitatea auditivă pierdută.

Tehnologia aparatelor auditive s-a îmbunătățit atât de mult de-a lungul anilor

Tehnologia celor mai inteligente aparate auditive s-a îmbunătățit atât de mult de-a lungul anilor, încât acum este posibil ca multe persoane cu pierderi de auz moderate până la severe să experimenteze o îmbunătățire semnificativă a capacității lor de a auzi și de a înțelege vorbirea cu ajutorul amplificării.

Această îmbunătățire poate fi suficient de spectaculoasă pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea vieții și abilitățile de comunicare pentru cei care au găsit puține beneficii de la alte forme de tratament, cum ar fi protezele auditive convenționale sau implanturile cohleare.

Beneficiile aparatelor auditive sunt numeroase.

Aparatele auditive ajută creierul să proceseze mai bine sunetele, ceea ce facilitează înțelegerea vorbirii. Acest lucru vă poate ajuta să evitați să vă simțiți frustrați sau confuzi la o petrecere zgomotoasă sau într-un restaurant aglomerat. Încrederea dvs. se va îmbunătăți și veți putea participa mai mult la situații sociale, ceea ce vă va îmbunătăți calitatea vieții.

Aparatele auditive îmbunătățesc, de asemenea, tiparele de somn prin reducerea timpului petrecut treaz noaptea ascultând sunete. Acest lucru este important, deoarece persoanele cu pierderea auzului se confruntă adesea cu tulburări de somn. De fapt, pierderea auzului este legată de un risc crescut de depresie și tulburări de anxietate.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart