Provox® Protector Air

Add your review

Provox® Protector Air este un protector ușor pentru stomă, ideal pentru utilizatorii cu secreții viscoase lipicioase.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Caracteristici principale:

  1. Protecție Eficientă: Concepționat cu un singur strat, acest protector este ușor de respirat și oferă o barieră eficientă împotriva secrețiilor viscoase.
  2. Material Moale și Confortabil: Fabricat dintr-un material moale și confortabil, ușor de șters, asigurând o experiență plăcută pentru utilizator.
  3. Mecanism de Închidere Ușor și Blocare Moale: Prevăzut cu un mecanism de închidere facil și o blocare moale, asigură siguranța și confortul utilizatorului în utilizarea zilnică.
  4. Pre-Shrunk Materials: Materialele au fost pre-shrunk înainte de a fi cusute împreună, asigurând un produs final stabil și fiabil.
  5. Îngrijire Ușoară: Se poate spăla manual de până la trei ori, facilitând întreținerea și prelungind viața utilă a produsului.
  6. Non-Steril, Destinat Utilizării unui Singur Pacient: Este un produs non-steril și este destinat utilizării exclusive de către un singur pacient, oferind o soluție igienică și personalizată.

Provox® Protector Air reprezintă o alegere excelentă pentru cei care se confruntă cu secreții viscoase și caută un protector eficient, confortabil și ușor de întreținut pentru stomă.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® Protector Air”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Provox® Protector Air
Provox® Protector Air
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® Protector Air

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart