Provox® Protector

Add your review

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Provox® Protector este un protector de stomă gros și absorbant, destinat utilizatorilor cu o cantitate mare de secreții.

Caracteristici principale:

  1. Protector cu 3 Straturi Grosime: Dispune de trei straturi pentru o protecție eficientă și absorție sporită.
  2. Material Absorbant, Moale și Confortabil: Fabricat dintr-un material absorbant, moale și confortabil pentru a oferi utilizatorului o experiență plăcută.
  3. Închidere Ușoară, Mecanism de Blocare Moale: Dispune de un mecanism de închidere ușor de utilizat, cu blocare moale, asigurând fixarea protectorului în mod confortabil.
  4. Materiale Pre-Retrase înainte de Cusătură: Materialele au fost pre-retrase înainte de a fi cusute împreună, pentru a evita modificările de dimensiune ulterioare.
  5. Spălare Manuală, până la 3 Ori: Poate fi spălat manual de până la trei ori, oferind opțiuni multiple de întreținere.
  6. Non-Steril, pentru Utilizare Individuală: Este un produs non-steril, destinat pentru utilizarea de către un singur pacient, asigurând igienă individuală.

Provox® Protector este un accesoriu util pentru utilizatorii cu secreții abundente, furnizând protecție eficientă și confortabilă pentru stomă. Este conceput pentru a asigura o absorbție crescută și pentru a facilita o utilizare facilă și durabilă în cadrul rutinei individuale de îngrijire.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® Protector”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® Protector

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart