Aparate auditive BHM

BHM – Berl Hörgeräte Manufaktur – dezvoltă sisteme de proteze auditive de înaltă calitate, fabricate manual cu atenție în Austria și distribuite în întreaga lume.

Competența sa de bază – dezvoltarea continuă și fabricarea precisă a sistemelor auditive și a conductoarelor osoase – combină măiestria cu tehnologia de vârf.

În calitate de pionierat în proteze auditive, accesorii și componente de precizie pentru domeniul tehnologiei medicale, BHM produce, de asemenea, micro-componente și componente extrem de sofisticate pentru piese auditive și proteze.
Aparate Auditive BHM Familia contact forte

Aparat Auditiv BHM – Familia Contact forte

Auzul optim vă aparține, datorită tehnologiei de ultimă oră Contact forte, caracterului practic de zi cu zi și potrivirii extrem de confortabile pentru toate vârstele. Traieste viata de zi cu zi fara efort cu cel mai modern, robust si flexibil sistem auditiv digital din lume, cu numeroasele sale functii cheie.

Contact forte este un sistem auditiv digital, all-in-one, de conducere osoasă, care compensează deficiența de auz ușoară până la moderată, procesând și amplificand sunetul și apoi transmitindu-l către urechea internă. Noul dispozitiv vine cu tehnologie îmbunătățită. Este posibilă conexiunea fără fir la diverse dispozitive de comunicare, de exemplu prin Bluetooth. Prin urmare, vă puteți conecta dispozitivul la smartphone și îl puteți utiliza ca telecomandă cu aplicația asociată.

Aparat Auditiv BHM – Familia Contact mini

Pentru a oferi asistență în timp util și adecvată copiilor cu deficiențe de auz, BHM a dezvoltat contact mini ca primul sistem digital de conducere osoasă în miniatură din lume. În special pentru copii, intervenția rapidă cu suport acustic este foarte solicitată, deoarece dezvoltarea vorbirii este indisolubil legată de capacitatea de a auzi. Adulții cu deficiențe de auz care fac mult sport vor găsi și contact mini extrem de util.

Acest sistem poate fi folosit pentru a oferi suport optim pentru dezvoltarea limbajului, schimbul social și înțelegerea, deoarece sistemele auditive convenționale sau intervenția chirurgicală la copiii mici sunt adesea complicate, supărătoare și nu obțin întotdeauna rezultatele dorite.
Aparate Auditive BHM Familia contact mini
Aparate Auditive BHM Familia viper 170p

Aparat auditiv BHM – Familia Viper 170P

Urechea umană aude „analogic” – așa că de ce nu dispozitivul tău auditiv?

Alegeți Viper 170P pentru o experiență sonoră nelimitată și un confort general.
… folosind VIPER 170P păstrăm calitățile naturale ale sunetului. Frumusețea tonului nu este doar o chestiune de zgomot absolut!1

Cei care se confruntă cu pierderea auzului sunt adesea expuși la mari provocări în viața de zi cu zi. Din acest motiv, vă sugerăm BHM Viper 170P – un ajutor BTE analog de putere care oferă tehnologie și funcții de ultimă generație care facilitează o experiență sonoră nelimitată, garantând în același timp confort total.

banner produse bhm clarfon
Hipoacuzie

Aparat auditiv Unitron Blu9 – Hipoacuzia are rezolvare!

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este o alegere excelentă pentru cei ...
Pierderea Auzului

Hipoacuzie – pierderea auzului

Hipoacuzie – pierderea auzului În prezent, în lume sun in jur de 500 de ...
Hipoacuzie

Hipoacuzie: Tipuri, simptome și tratament

Diminuarea abilității auditive este neplăcută indiferent de vârsta la care aceasta apare, ...
Hipoacuzie

Hipoacuzie

Aparate Auditive pentru Hipoacuzie Beneficiază acum de ofertă ...
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart