Provox® VegaTM Puncture Set

Add your review

1.350 lei

1.350 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Provox® VegaTM Puncture Set este un set complet și de unică folosință pentru plasarea protezei Provox Vega.

Caracteristici principale:

  1. Set Chirurgical All-in-One: Setul este conceput ca un kit chirurgical complet, asigurând disponibilitatea tuturor instrumentelor necesare pentru procedura de plasare a protezei Provox Vega.
  2. Ace Curbat, Afiat și Subțire: Aceasta este proiectată pentru a realiza perforații rotunde și consistente, minimizând traumatismul țesuturilor.
  3. Plasarea Retrogradă a Protezei Vocale: Setul permite plasarea retrogradă a protezei vocale, asigurând poziționarea corectă a flanșei esofagiene.
  4. De Unică Folosință și Steril: Setul este de unică folosință și livrat în ambalaj steril, asigurând un mediu curat și sigur pentru procedura medicală.
  5. Provox Vega Pre-Încărcată: Setul include o proteză vocală Provox Vega pre-încărcată, facilitând astfel procedura și reducând timpul de pregătire.

Provox® VegaTM Puncture Set oferă o soluție eficientă și sigură pentru plasarea protezei vocale Provox Vega, facilitând procedura medicală și asigurând un standard înalt de igienă. Este un instrument esențial pentru medicii și profesioniștii din domeniul sănătății care efectuează această intervenție.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® VegaTM Puncture Set”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Provox® VegaTM Puncture Set
Provox® VegaTM Puncture Set

1.350 lei

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® VegaTM Puncture Set

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart