Provox® Plug

Add your review

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Provox® Plug reprezintă o soluție de prim ajutor concepută pentru a opri temporar scurgerile prin proteza vocală. Acest dispozitiv este creat pentru a oferi utilizatorilor o modalitate rapidă și eficientă de a gestiona situațiile în care este necesară oprirea temporară a scurgerilor.

Un aspect important al Provox® Plug este faptul că este non-steril și destinat utilizării de către un singur pacient, oferind astfel o soluție individualizată și igienică. De asemenea, capacitatea de reutilizare adaugă o componentă practică și durabilă, permițând pacienților să beneficieze de continuitate în gestionarea problemelor legate de proteza vocală.

Un alt beneficiu inclus în pachetul Provox® Plug este Provox Brush, un instrument specializat pentru curățarea zilnică a protezei vocale. Acest element adițional contribuie la menținerea igienei protezei vocale și la prelungirea duratei de viață a dispozitivului.

În concluzie, Provox® Plug oferă o soluție de prim ajutor eficientă și convenabilă pentru oprirea temporară a scurgerilor prin proteza vocală. Fiind non-steril și reutilizabil, acest dispozitiv se integrează într-un context de utilizare individualizat, oferind utilizatorilor o modalitate practică și igienică de gestionare a problemelor legate de proteza vocală.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® Plug”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® Plug

5/5
Shopping cart