Beneficiază acum de oferta Clarfon

auzul tau pierdere auz tehnologia blu

Auzul tau este important pentru noi

Auzul tau este important, pierderea acestuia este o afecțiune care afectează integrarea socială și are un impact major: nu putem comunica cu familia și prietenii, nu mai înțelegem conversațiile telefonice, nu auzim televizorul, muzica, sunetele naturii.

Din pacate, in România peste 2 milioane de persoane au o problemă de auz.
Până la 50% dintre persoanele cu deficiențe auditive au vârsta sub 65 de ani, mulţi dintre ei fiind copii sau tineri. 3 bebeluși din 1.000 se nasc cu probleme permanente de auz.
La sugari și copii mici cu pierdere auditivă, identificarea din timp a hipoacuziei prin programe de screening poate îmbunătăți rezultatele lingvistice și educaționale viitoare.

Din fericire, există numeroase modalități de a ajuta oamenii cu pierdere de auz. Dacă pentru unii soluția o reprezintă tratamentul cu medicamente ori intervenția chirurgicală, în cazul altora aparatul auditiv constituie un real ajutor.

Clarfon Audiograma Sunetelor cunoscute
Persoanele cu pierdere auditivă pot beneficia de aparate auditive, dispozitive de ascultare și de implanturi cohleare. Ele pot de asemenea beneficia de logopedie, de reabilitare auditivă și alte servicii conexe. Deși nici cele mai avansate aparate auditive nu pot restaura în întregime auzul, acestea îl pot îmbunătăți considerabil, iar ajustarea lor în mod profesionist va permite o îmbunătățire categorică în calitatea vieții dumneavoastră.
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart