Unitron Blu9 este aparatul auditiv pe care l-ați așteptat

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+1
Deal Score+1

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este un dispozitiv Premium de ultimă generație, care combină performanța cu cel mai înalt nivel de versatilitate.

Cu până la 16 opțiuni de programe diferite și setări personalizabile, acest aparat auditiv este perfect pentru orice tip de utilizator. Fie că sunteți în căutarea unui dispozitiv care să se potrivească stilului dvs. de viață sau a unuia care să vă ajute să depășiți anumite probleme specifice, cum ar fi feedback-ul sau zgomotul de fond, Unitron Blu9 are toate atuurile necesare.

Baterie Unitron Blu9

Acest aparat auditiv vine cu o durată de viață a bateriei de până la 80 de ore (în funcție de setările dvs.), astfel încât îl puteți folosi toată ziua fără a fi nevoie să îl reîncărcați! În plus, conectivitatea bluetooth vă permite să transmiteți muzică direct în urechi prin intermediul dispozitivelor cu Bluetooth, cum ar fi telefoanele și tabletele.

Unitron Blu9 este disponibil în trei culori de bază: negru, bej și maro. De asemenea, vine cu cinci căști diferite, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită variantă pentru nevoile dvs.

La prima vedere, Blu9 arată ca orice alt aparat auditiv – dar este mult mai mult decât atât. Este un dispozitiv care vă va face să vă simțiți ca și cum ați auzi lumea din nou și care poate fi adaptat la nevoile dvs. specifice pentru a vă oferi exact ceea ce vă doriți.

Blu9 este la fel de confortabil pe cât este de puternic. 

Designul elegant al acestui dispozitiv îi permite să se potrivească confortabil în ureche, în timp ce dimensiunile sale mici înseamnă că nu vă va sta în calea rutinei zilnice. Durata lungă de viață a bateriei înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la încărcarea acestui aparat în fiecare zi sau două – doar o singură încărcare va dura până la șase zile!

Puteți ajusta volumul și setările tonului pe acest dispozitiv cu ajutorul comenzilor tactile de pe carcasa sa exterioară, ceea ce va face mai ușor să schimbați lucrurile fără a fi nevoit să umblați cu butoane sau întrerupătoare în timp ce vă plimbați prin oraș sau conduceți pe autostradă. Aceste comenzi sunt, de asemenea, utilizate pentru conectarea cu dispozitivele Bluetooth (cum ar fi telefonul), astfel încât, indiferent unde vă aflați, veți putea asculta întotdeauna muzica preferată!

Modalitatea excelenta de a va imbunatati auzul 

Aparatele auditive sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți auzul și calitatea vieții. Acestea ajută la amplificarea sunetelor, ceea ce poate fi deosebit de util pentru persoanele care au dificultăți în a auzi sunetele înalte.

Aparatele auditive sunt, de asemenea, excelente dacă aveți probleme de înțelegere a vorbirii, deși nu vă vor ajuta cu această problemă dacă se datorează unei leziuni a urechii interne.

Aparatul auditiv Unitron blu9 este unul dintre cele mai populare modele ale noastre, deoarece este foarte ușor de utilizat.

Are un sistem de procesare digitală a semnalului (DSP) care ajută la amplificarea sunetelor fără a le distorsiona, astfel încât acestea să sune natural. Veți poate să înțelegeți mai ușor vorbirea, chiar dacă vă luptați cu această problemă de ani de zile!

Unitron Blu9 oferă un sunet bogat, clar și confortul pe care îl doriți de la o tehnologie incredibil de performantă!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart