Unitron Blu9 – Unul dintre cele mai avansate aparate auditive

SaveSavedRemoved 1
Deal Score+1
Deal Score+1

Aparatul auditiv Unitron Blu9 se potrivește perfect pentru persoanele cu deficiențe de auz, cu o pierdere ușoară până la moderată a capacității auzului. Acest dispozitiv este conceput pentru a amplifica sunetul, ceea ce vă permite să auziți mai ușor – chiar și în medii zgomotoase.

Unitron Blu9 este livrat împreună cu un ghid de utilizare ușor de înțeles! Veți putea să măriți volumul  televizorului sau al radioului, să înțelegeți mai bine conversațiile la petreceri și restaurante și să comunicați mai ușor cu prietenii și membrii familiei. Îl puteți utiliza chiar și în timp ce vizionați filme sau când ascultați muzică!

Sunteți în căutarea unei modalități de a va face viața mai ușoară?

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă face viața mai ușoară atunci când vine vorba de comunicare și pierderea auzului, atunci acesta ar putea fi produsul potrivit pentru dumneavoastră! Unitron Blu9 este accesibil și poate fi achiziționat de la cel mai apropiat cabinet Clarfon!

Contactați-ne astăzi dacă sunteți interesat să achiziționați unul dintre aceste dispozitive uimitoare!

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este unul dintre cele mai avansate și personalizabile aparate auditive de pe piață.

Acesta are un design unic, care include un mic dispozitiv “bluetooth” care se potrivește în canalul auditiv și se conectează la unitatea principală.

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este unul dintre cele mai avansate dispozitive din punct de vedere tehnologic de pe piață.

Folosește o nouă tehnologie revoluționară numită “TruTone” pentru a vă ajuta să auziți mai bine în orice fel de situație.

Acest aparat auditiv își poate schimba auzul în frecvență, în funcție de mediul în care vă aflați! Asta înseamnă că știe când vă aflați într-o cameră zgomotoasă, acasă sau singur și își ajustează setările în consecință.

Acest lucru este complet diferit față de aparatele auditive tradiționale, care au doar o singură setare fixă pentru orice situație dată.

Atunci când purtați dispozitivul, acesta își poate da seama dacă există zgomot de fond de la alte persoane care vorbesc în apropiere – și își ajustează automat setările pentru a filtra acel zgomot, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este important: să înțelegeți ce vă spun cei dragi.

Unitron are, de asemenea, o funcție numită “Sound Lock”. Aceasta vă permite să vă concentrați asupra unui singur sunet – cum ar fi cineva care vă vorbește de aproape, blocând în același timp toate celelalte zgomote străine din jurul dumneavoastră (cum ar fi o altă persoană care vorbește în cealaltă parte a camerei).

Nu mai aștepta, vino la cel mai apropiat cabinet Clarfon!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart