Unitron Blu9 de la Clarfon cel mai bun aparat auditiv

SaveSavedRemoved 3
Deal Score+2
Deal Score+2

Sună ca ceva ce așteptați?

Vă prezentăm Unitron Blu9 de la Clarfon, un aparat auditiv care va schimba modul în care auziți.

Blu9 folosește cea mai recentă tehnologie pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie. Acesta vine cu 3 moduri diferite: “Hear”, “Dial” și “Dance”. Fiecare are un scop diferit, iar noi le vom trece în revistă pe fiecare mai jos!

Modul “Hear”

Modul “Hear” este conceput pentru persoanele care au probleme în a auzi vocile în prezența unui zgomot de fond puternic. Acest mod va amplifica vocile, dar nu și muzica sau zgomotul de fond, astfel încât să puteți înțelege ce spun oamenii chiar și atunci când se întâmplă multe în jurul dumneavoastră.

Modul Dial

Modul Dial (Apelare) este conceput pentru cei care au probleme de auz și au dificultăți în a înțelege conversațiile telefonice, deoarece acestea se desfășoară adesea în medii zgomotoase. Acest mod amplifică doar vocile, lăsând toate celelalte sunete în surdină, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce are de spus interlocutorul dumneavoastră!

Modul Dance

Modul de dans este perfect pentru oricine dorește să se distreze în timp ce poartă aparate auditive! Modul de dans va amplifica muzica în permanență, în timp ce va dezactiva orice altceva – astfel încât, dacă doriți să vă auziți melodia preferată și în același timp să puteți vorbi cu cei din jur

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este o nouă tehnologie revoluționară care va schimba modul în care trăiți.

Aparatul auditiv Blu9 utilizează o combinație de tehnologie digitală și analogică pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului posibilă pentru nevoile dumneavoastră unice. Și este mult mai mult decât un simplu dispozitiv de amplificare a sunetului – este o soluție auditivă completă care vă poate ajuta să vă recâștigați independența și încrederea în orice situație.

Blu9 utilizează o tehnologie avansată de procesare a semnalului pentru a vă oferi o claritate optimă, chiar și în medii zgomotoase, cum ar fi restaurantele și spațiile publice. Funcția bluetooth vă permite să transmiteți muzică direct de pe telefon, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vă pierdeți aparatele auditive atunci când nu le folosiți! Iar cu ajutorul telecomenzii ușor de utilizat, veți putea ajusta setările de sunet și volumul fără a fi nevoie să vă scoateți aparatele auditive sau să băgați mâna în buzunar.

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este cel mai bun aparat auditiv mic și discret. Este un dispozitiv mic și elegant care vă poate ajuta să auziți mai bine în situații în care nu ați fi putut să o faceți înainte.

Blu9 are caracteristici care îi permit să fie activat prin tehnologia de recunoaștere a vorbirii, permițându-i să pornească automat atunci când aude pe cineva vorbind. De asemenea, are o funcție de control automat al volumului, ceea ce înseamnă că, atunci când volumul din mediul înconjurător se schimbă, aparatul auditiv se va ajusta singur, astfel încât să puteți auzi la fel de bine ca și când ați sta singur într-o cameră goală.

Blu9 este compatibil cu o varietate de dispozitive și aplicații diferite, inclusiv telefoane, computere și alte dispozitive Bluetooth. De asemenea, Blu9 vine cu o telecomandă, astfel încât să puteți ajusta setările fără a fi nevoie să atingeți fizic dispozitivul în sine!

Blu9 este un aparat auditiv de la Unitron, conceput pentru a vă permite să auziți și să înțelegeți mai ușor lucrurile, chiar și în medii zgomotoase.

Folosește cea mai recentă tehnologie pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului, astfel încât veți putea auzi clar și ușor. Blu9 este, de asemenea, foarte confortabil de purtat, astfel încât să puteți uita de el imediat ce îl puneți – dar să vă simțiți în continuare bine cu privire la auzul dumneavoastră!

Blu9 este disponibil în trei stiluri diferite: Classic, Slimline și Nano. Fiecare stil are propriile beneficii; de exemplu, modelul Clasic este mai discret decât omologii săi, dar nu are la fel de mult control al volumului.

Tehnologia se mișcă într-un ritm rapid, așa că poate fi dificil să ții pasul cu toate gadgeturile.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart