Familia Ilea și Icon

SaveSavedRemoved 2
Deal Score+2
Deal Score+2

AudioService pune la dispoziția persoanelor cu diferite forme de hipoacuzie, interesate de aparate auditive intraauriculare, familiile Ilea și Icon. Acestea sunt modele programabile digital între 8 și 20 de canale, cu posibilitate de amplificare de până la 100 dB.

Ambele familii dispun de programe manuale și automate, fiind compatibile cu telecomanda și cu aplicația AudioService.

Familia Ilea – sunet îmbunătățit și conexiune wireless 

Familia Ilea se remarcă prin următoarele caracteristici:

 • Disponibilă în două versiuni

Familia Ilea oferă un aparat auditiv intraauricular disponibil în două versiuni, cu un microfon și cu două microfoane.

 • Push Button

De asemenea, poți opta pentru Push Button – funcție dedicată ajustării rapide a volumului sau a programului de ascultare dorit.

 • 4 programe de ascultare

Totodată, poți alege dintre 4 programe de ascultare, pentru a beneficia de o experiență auditivă clară în orice mediu sonor.

 • Autonomie ridicată a bateriei

În ceea ce privește bateria, aceasta poate funcționa pentru câteva zile, fără să fie necesară schimbarea ei.

 • Sunet clar

Claritatea sunetului este asigurată de caracteristici precum Noise Attenuator și Feedback Protection. În cazul în care utilizezi aparatul auditiv Ilea dotat cu două microfoane, poți opta pentru funcționarea acestora direcționată, automată sau adaptabilă.

 • Conexiune wireless

Prin posibilitatea de conexiune wireless, îți poți conecta aparatul auditiv la telefonul mobil. Astfel, te poți bucura de conversații handsfree sau de muzică, putând folosi aparatul auditiv precum niște căști wireless.

Setările Wiener Filter și reducerea adaptabilă a zgomotului îmbunătățesc experiența de utilizare a dispozitivului. De asemenea, acesta dispune de 16 canale de procesare a semnalului și de 8 canale AGC.

Familia Icon – claritate chiar și în mediile zgomotoase și dimensiuni reduse 

Familia Icon oferă utilizatorilor avantaje importante, precum:

 • Conversații clare

Posibilitatea de reglare automată a aparatului auditiv Icon elimină componentele nedorite ale sunetului și îmbunătățește claritatea conversației. Chiar și conversațiile din mediile zgomotoase pot fi ascultate fără dificultate.

 • Cel mai mic dispozitiv AudioService

Familia Icon include cel mai mic dispozitiv creat de AudioService. Acesta este echipat cu o baterie de mărimea 10. Modelul Icon G5 Precise dispune de un microfon mult mai mic decât la alte modele, astfel încât acesta aproape nu se observă atunci când este purtat.

 • 5 programe de ascultare

Utilizatorul unui dispozitiv Icon poate alege dintre cele 5 programe de ascultare disponibile. De asemenea, acesta utilizează 40 de canale de procesare a sunetului, prin care analizează optim mediul de ascultare în care se află purtătorul.

 • Reduce efectul de ecou

O altă calitate interesantă a aparatelor auditive din familia Icon constă în abilitatea de reducere a efectului de ecou. Datorită acesteia, utilizatorul beneficiază de un plus de claritate.

 • Conexiune wireless

Conexiunea wireless este nelipsită la aparatele auditive Icon. Aceasta se realizează cu ușurință, pentru a le conecta rapid la dispozitivele mobile utilizate.

 • Ajustare automată a sunetului

Datorită reglării automate, atunci când asculți muzică te poți bucura de o calitate înaltă a sunetului, asigurând o experiență unică de utilizare.

Familiile Ilea și Icon ușurează viața persoanelor care suferă de pierderea auzului, permițând obținerea unui sunet clar și natural, care se adaptează tuturor mediilor de ascultare în care te afli.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart