Aparate auditive din familia DUO Li-Ion, P Li-Ion și HP Li-Ion

SaveSavedRemoved 1
Deal Score+2
Deal Score+2

Aparatele auditive retroauriculare (BTE) din familiile DUO Li-Ion, P Li-Ion si HP Li-Ion se remarcă prin posibilitatea de programare digitală între 8 și 20 de canale și plaja mare de amplificare, de până la 120dB. Datorită acestor caracteristici, ele asigură o experiență auditivă clară, indiferent dacă te confrunți cu o forme ușoare sau grave de pierdere a auzului.

Familia DUO Li-Ion – pentru claritate în orice situație

Aparatele auditive din familia DUO Li-Ion se evidențiază prin cea mai nouă tehnologie G6 și bateria reîncărcabilă Lithium-Ion, dar și prin designul elegant. Bateria oferă o autonomie de 24 de ore fără activități de streaming și de 21 de ori atunci când sunt incluse 5 ore de streaming.

Prin funcția Tinnitus Function aparatele Duo Li-Ion contribuie la ameliorarea tinitusului. De asemenea, îți oferă conexiune directă la iPhone și Android prin funcția Direct Audio Streaming. În plus, ai la dispoziție numeroase opțiuni de personalizare a sunetului, precum:

 • Reducerea zgomotului;
 • Reducerea zgomotului produs de vânt;
 • Music.

Totodată, ele beneficiază de programe manuale și automate. Setarea programelor se poate realiza în doar câteva secunde, pentru a adapta aparatul la nenumărate situații de ascultare. În plus, ele îți permit să menții un stil de viață activ.

Familia Pi-Lion – cu cel mai nou senzor de mișcare

Utilizând cel mai nou senzor de mișcare, aparatele auditive din familia Pi-Lion oferă o performanță înaltă, remarcându-se printr-o claritate a sunetului, indiferent de mediul de ascultare. Conectarea directă la iPhone și Android îți permite să porți conversații telefonice, dar și să te bucuri de sunetul melodiilor și al filmelor preferate.

Funcția Tinnitus include o setare pentru Sound Therapy, dar și una pentru Notch Therapy, ambele fiind recomandate pentru ameliorarea tinitusului. Este nelipsită funcția de reducere a zgomotului, dar și diferitele setări ale microfonului, precum Panorama, Directional Static, Automatic și Adaptive.

Aparatele auditive P Li-Ion nu dezamăgesc nici în ceea ce privește designul. Acesta se remarcă prin eleganță și dimensiunile reduse, prin care conferă un confort sporit.

Familia HP Li-Ion – ideală pentru persoanele cu forme severe de hipoacuzie 

Familia HP Li-Ion este destinată persoanelor cu forme accentuate de hipoacuzie. Aceasta îmbină cel mai nou senzor de mișcare cu o autonomie ridicată a bateriei și conexiune prin Bluetooth, pentru a îmbunătăți considerabil calitatea vieții utilizatorilor.

 Asemeni aparatelor auditive DUO Li-Ion și P Li-Ion, HP Li-Ion oferă funcția Tinnitus, care este utilă persoanelor afectate de tinitus, prin efectul de ameliorare a senzației de țiuit în ureche. În ceea ce privește autonomia bateriei, aceasta poate funcționa până la 61 de ore, iar atunci când petreci 5 ore pentru streaming, poate funcționa până la 57 de ore.

Claritatea sunetului este asigurată de senzorul de mișcare și de funcții de reducere a zgomotului, prin care poți personaliza aparatul auditiv la diferite situații de ascultare. Grație tehnologiilor  moderne pe care le utilizează, HP Li-Ion îți reda bucuria auzului chiar și în cele mai dificile situații de ascultare.

De altfel, toate cele trei familii de aparate auditive – DUO Li-Ion, P Li-Ion – se adresează tuturor nevoilor persoanelor cu hipoacuzie, pentru a găsi dispozitivul potrivit pentru tine.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart