Familia Stiline – Slim RIC

SaveSavedRemoved 2
Deal Score+4
Deal Score+4

Având o experiență de peste 5 decenii, AudioService inovează piața aparatelor auditive prin familia Stiline Slim RIC. Aceasta include dispozitive de tip Receiver în Canal (RIC), capabile să recunoască și să se adapteze la o varietate de medii sonore.

Adecvate pentru forme ușoare și severe de hipoacuzie

Aparatele auditive din familia Stiline – Slim RC asigură o amplificare de până la 100 dB. Tocmai de aceea ele se adresează atât persoanelor cu forme ușoare de hipoacuzie, cât și celor cu forme severe. În plus, ele îmbină cele mai moderne tehnologii, pentru a oferi o experiență auditivă clară.

Conexiune Bluetooth pentru conversații telefonice și muzică

Posibilitatea de conectare a dispozitivelor mobile la aparatele auditive Stiline îți facilitează conversațiile telefonice și apelurile video. Totodată, îți permite să te bucuri cu ușurință de muzica preferată, cu funcția Direct Audio Streaming, care asigură o conectare automată prin Bluetooth.

Încărcător de călătorie pentru o flexibilitate sporită

Aparatele auditive Stiline acoperă toate nevoile omului modern și te surprind cu un încărcător de călătorie, pe care îl poți avea mereu la îndemână. Cu ajutorul acestuia, poți încărca aparatul auditiv de 3 ori, pentru a te bucura de libertatea de mișcare pe care o dorești.

Utilizarea încărcătorului este posibilă fără contact, grație tehnologiei Qi.

Performanță în procesarea sunetului 

Aparatele Stiline Slime RIC excelează și cu privire la calitatea sunetului oferit. Acestea sunt echipate cu un senzor de mișcare, care recunoaște automat cu peste 20 de ori mai multe situații auditive diferite.

Datorită acestui senzor, te poți bucura de o experiență auditivă clară, indiferent de mediul sonor în care te afli. În plus, poți alege dintre numeroase opțiuni de personalizare a sunetului. Astfel, în secțiunea „Noise Manager” ai la dispoziție diferite opțiuni de setare a sunetului, precum reducerea adaptivă a zgomotului sau senzorul de mișcare.

Alte funcții utile, adaptate diferitelor situații sonore pe care le poți întâlni zilnic, includ:

 • Speech 360;
 • AudioFocus 360;
 • SpatialSpot – ideală pentru conversații clare;
 • Panorama;
 • Directional static;
 • Adaptive.

Aceste funcții se pot seta automat, în doar câteva secunde, pentru a-ți adapta aparatul auditiv la mediul sonor în care te afli. Datorită tehnologiilor utilizate, aparatelor auditive Stiline asigură o experiență auditivă clară și realistă, fie că te afli în mulțime, fie că porți o conversație șoptită.

Design elegant

Designul este o altă caracteristică importantă a aparatelor auditive. Stiline – Slim RIC nu dezamăgește nici cu privire la design, astfel încât atrage printr-un design elegant și dimensiunile reduse, dar și prin versiunile bicolore disponibile. În funcție de preferințele tale, poți alege un aparat auditiv care îmbină 2 nuanțe contrastante.

De asemenea, poți alege o nuanță asemănătoare culorii părului tău, dacă vrei ca acesta să nu fie observat cu ușurință.

Durabilitate crescută

Nu în ultimul rând, aparatele Stiline dispun de o durabilitate ridicată. Ele sunt certificare IP68, astfel încât beneficiază de protecție totală la praf și la apă.

Grație acestor caracteristici, dispozitivele Stiline Slim RIC îmbunătățesc notabil calitatea vieții persoanelor cu hipoacuzie. Ele îți aduc bucuria auzului și îți permit să menții un stil de viață activ, putând fi înconjurat mereu de sunetele pe care le îndrăgești.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart