Familia de aparate auditive Moxi DX

SaveSavedRemoved 5
Deal Score+4
Deal Score+4

Înțelegerea vorbirii pentru persoanele cu hipoacuzie este lipsită de provocări, datorită familiei de aparate auditive Moxi DX de la Unitron.

Unitron este recunoscut ca unul dintre cei mai importanți producători de aparate auditive la nivel mondial, datorită rezultatelor obținute în dezvoltarea unor tehnologii inovative și în crearea unor aparate auditive performante, care să îmbunătățească notabil calitatea vieții utilizatorilor.

Ce îți oferă aparatele auditive din familia Moxi DX?

Aparatele auditive Moxi DX utilizează o nouă platformă, Discover Next, lansată de Unitron la finalul anului 2020. Datorită acesteia și a tehnologiilor utilizate, Unitron îți pune la dispoziție aparate auditive performante, cu avantaje importante, precum:

 • Libertarea de mișcare

Familia Moxi DX Unitron se evidențiază prin cel mai mic RIC (Receiver în Canal) reîncărcabil Lithium-Ion – Moxi Move R. Acesta îți oferă libertate deplină de mișcare, pentru a te bucura de toate activitățile tale cotidiene, fie că ești la serviciu, fie că ești în vacanță. Autonomia ridicată a bateriei și încărcarea facilă sunt printre principalele atribute ale aparatelor auditive Unitron.

 • Claritatea sunetului

Platforma Discover Next este responsabilă de calitatea sunetului oferit de aparatele auditive Unitron. Purtând un dispozitiv Moxi DX vei surprinde esența conversațiilor și a sunetelor din  jurul tău, prin adaptarea lui la diferitele medii sonore în care te afli. Prin urmare, te poți bucura de o experiență auditivă realistă.

 • Conversații telefonice clare

Conversațiile telefonice sunt clare cu Moxi DX, prin ușurința cu care se conectează la toate telefoanele mobile. Conversațiile tale handsfree și apelurile video capătă claritate, fără să fie necesară utilizarea unor accesorii intermediare.

Totodată, poți utiliza conexiunea prin Bluetooth pentru a conecta aparatul auditiv la smartphone sau la tableta. În plus, prin 2 TV Connectors este posibilă conectarea televizorului la aparatul auditiv Unitron.

 • Funcții de optimizare a sunetului

Cu siguranță, optimizarea sunetului este importantă pentru fiecare utilizator al unui aparat auditiv. Unitron Moxi DX  dispune de funcții de optimizare a sunetului, precum Speech Enhancement, Noise Reduction, Microphone Features și Soft Speech Lift.

Toate acestea te vor ajuta să înțelegi cu claritate conversațiile pe care le porți, fără să fii afectat de zgomotele din jur.

 • SoundNav 3.0 pentru o experiență auditivă completă

Prin SoundNav 3.0, beneficiezi de o experiență auditivă completă. Poți alege diferite medii de ascultare, adaptate situației în care te afli. Prin urmare, poți selecta conversații în medii sonore zgomotoase, conversații în mulțime sau într-un grup mic de persoane, precum și funcțiile Music, Noise, Quit.

Acestea pot fi selectate în funcție de nevoile tale din diferite momente ale zilei, pentru a beneficia în permanență de o experiență auditivă clară.

 • Experiență auditivă ca la 20 de ani

Indiferent de vârsta ta și de severitatea formei tale de hipoacuzie, cu un dispozitiv Moxi DX vei putea beneficia de o acuitate auditivă asemănătoare vârstei de 20 de ani. Adaptabilitatea ridicată la dinamica mediilor sonore, caracteristică aparatelor auditive Unitron, îți asigură claritatea sunetului pe care o dorești, oriunde te-ai afla.

Datorită acestor caracteristici, te poți bucura pe deplin de emoțiile pe care sunetele dragi ție le creează, fie că este vorba despre sunetul naturii, fie că este vorba despre un film, un concert sau chiar vocea persoanelor iubite.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart