Aparatul auditiv STILINE 8

SaveSavedRemoved 3
Deal Score+1
Deal Score+1

Aparatul auditiv Stiline 8 răspunde tuturor provocărilor persoanelor cu hipoacuzie, atât în materie de design și atenția acordată protejării mediului, cât și în ceea ce privește experiența auditivă clară pe care o oferă.

Stiline 8 este parte a familiei Stiline de la AudioService, producător recunoscut pentru gama variată de proteze auditive pe care le dezvoltă de peste 5 decenii.

Sunet clar cu un senzor integrat de mișcare

Indiferent de cât de zgomotos este locul în care te afli, poți avea încredere în aparatul auditiv Stiline 8. Acesta este conceput special pentru a oferi un sunet clar, fie că sunt conversații șoptite, fie că sunt discuții purtate în mulțime.

Datorită senzorului de mișcare integrat, dispozitivul recunoaște automat cu peste 20 de situații sonore diferite. Înțelegerea conversațiilor este simplificată de performanța auditivă pe care Stiline 8 o oferă.

Printre cele mai importante setări oferite de acest aparat auditiv se află următoarele:

 • Reducere adaptivă a zgomotului;
 • Senzor de mișcare;
 • Selectronic;
 • Impulse suppresor;
 • Wiener filter.

De asemenea, Stiline 8 este echipat cu AudioTronic multi-microphone system, care îți pune la dispoziție funcțiile:

 • Directional static;
 • Audiofocus 360;
 • SpatialSpot;
 • Speech 360;
 • Panorama;
 • Automatic.

Datorită acestor caracteristici, conversațiile tale vor căpăta claritate, iar activitățile pe care le îndrăgești vor fi încărcate de emoții. Vei putea surprinde cu claritate cele mai mici detalii ale sunetelor din jurul tău, pentru o experiență auditivă de neegalat.

Baterie și încărcător de călătorie

Alături de o autonomie ridicată a bateriei, aparatul auditiv Stiline 8 îți oferă un încărcător de călătorie, cu care vei putea încărca complet dispozitivul de 3 ori. Grație acestuia, tu poți profita de libertate deplină oriunde te-ai afla.

În plus, încărcarea este simplă, grație tehnologiei Qi, care permite încărcarea aparatului auditiv fără contact.

Conectivitate automată prin Bluetooth 

Un alt avantaj oferit de Stiline 8 constă în posibilitatea de a conecta aparatul auditiv la smartphone sau tabletă prin Bluetooth. Conectarea este automată, astfel încât tu poți purta conversații telefonice sau video cu ușurință. Totodată, poți urmări conținutul de streaming preferat, bucurându-te de o claritate înaltă a sunetului.

5 versiuni cu design elegant 

Datorită faptului că acest aparat auditiv este disponibil în cinci versiuni bicolore și un design elegant, vei putea găsi cu ușurință exact modelul Stiline 8 potrivit pentru tine. Nuanțele contrastante ale dispozitivului îi conferă o eleganță aparte.

Ușurința în utilizare 

Existența mai multor opțiuni de setare la un aparat auditiv poate fi copleșitoare pentru unii utilizatori. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la utilizarea dispozitivului Stiline 8, datorită posibilității de reglare automată a setărilor, în doar câteva secunde. Adaptează cu ușurință aparatul auditiv la mediul sonor în care te afli și bucură-te de tot ce se întâmplă în jurul tău.

În plus, rezistența la praf și la apă prelungește durata de viață a dispozitivului și îți conferă flexibilitatea de care ai nevoie pentru a menține un stil de viață activ. Prin urmare, Stiline 8 este un aparat auditiv performant, conceput special pentru tine, menit să îți asigure o experiență auditivă de neegalat.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart