De ce Unitron Blu9?

SaveSavedRemoved 2
Deal Score+1
Deal Score+1

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este o soluție puternică pentru cei care suferă de pierderi de auz moderate până la severe. Este compatibil cu telefoanele iPhone și Android, iar dispozitivul vine cu o aplicație specială care vă permite să vă personalizați setările și să îmbunătățiți calitatea sunetului din mediul înconjurător.

Blu9 poate fi folosit la ambele urechi, așa că, dacă sunteți interesat să vă achiziționați o pereche, este important să vă asigurați că fiecare este configurată și calibrată separat. Acest lucru înseamnă că veți avea nevoie de două formulare de prescripție diferite, câte unul pentru fiecare ureche. Dacă nu sunteți sigur dacă pierderea dvs. de auz este sau nu suficient de severă pentru a necesita utilizarea a două aparate, discutați mai întâi cu medicul dvs. despre acest lucru înainte de a face orice achiziție!

Blu9 are câteva caracteristici excelente care facilitează utilizarea pentru utilizatorii cu cazuri mai ușoare de pierdere a auzului:

– O potrivire confortabilă datorită cochiliei sale din silicon moale

– Control reglabil al volumului, astfel încât utilizatorii își pot ajusta setările în funcție de ceea ce fac în acel moment (de exemplu, se uită la televizor)

– Designul simplificat facilitează utilizarea dispozitivului de către utilizatorii cu probleme de dexteritate sau cu probleme de motricitate, fără a avea probleme în a-l introduce sau scoate din urechi

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este conceput pentru a vă ajuta să auziți mai bine. Este un aparat auditiv mic și discret, care poate fi purtat la oricare dintre urechi și este proiectat să funcționeze cu sau fără utilizarea unui microfon. Este compatibil cu majoritatea dispozitivelor Android și iOS și poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor dvs. prin utilizarea aplicației Unitron de pe telefon sau tabletă.

Unitron Blu9 a fost proiectat având în vedere mai multe caracteristici:

– Este ușor și compact, ceea ce îl face ușor de purtat fără a fi observat.

– Dispune de o baterie reîncărcabilă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriilor tot timpul – și nu mai există nici un clinchet enervant al bateriei!

– Are o funcție de telecomandă care vă permite să ajustați volumul și alte setări fără a fi nevoie să vă apucați de telefon de fiecare dată când se schimbă ceva în jurul dvs. (cum ar fi atunci când intră cineva în cameră).

– Este disponibil în trei culori diferite (negru, alb/argintiu), astfel încât să puteți alege una care se potrivește cel mai bine cu stilul sau starea dvs. de spirit.

Unitron Blu9 este un aparat auditiv conceput cu gândul la utilizator. Este un dispozitiv mic și ușor, care poate fi purtat toată ziua, în fiecare zi.

Dispozitivul este disponibil în două culori: alb și negru, și are un design discret care îl face aproape invizibil atunci când este purtat. Dimensiunile Blu9 îl fac ideal pentru persoanele care doresc să își țină aparatele auditive cât mai mult timp departe de ochii lor.

Este prevăzut cu o telecomandă ușor de utilizat, astfel încât să puteți regla volumul, să dezactivați sunetele sau să reduceți zgomotul de fond în orice moment, fără a fi nevoie să vă scoateți sau să vă deplasați dispozitivul.

Unitron Blu9 este un aparat auditiv care a fost conceput pentru a vă ajuta să auziți mai bine.

Acesta funcționează cu smartphone-ul dvs. pentru a vă oferi un control mai mare asupra experienței auditive, inclusiv schimbarea volumului dispozitivului și schimbarea tipului de sunet pe care îl ascultați.

Este, de asemenea, rezistent la apă, astfel încât îl puteți lua cu dvs. atunci când mergeți la înot sau când mergeți în vacanță în locuri unde există multă apă. De asemenea, dispozitivul vine cu un încărcător, așa că tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la priză atunci când bateria se termină.

Unitron Blu9 poate fi achiziționat de la majoritatea magazinelor care vând aparate auditive, dar dacă nu vreți să vă deplasați și să vă cumpărați singur unul, există o mulțime de comercianți online care vi-l vor livra gratuit direct la domiciliu!

Dacă ați fost în căutarea unui aparat auditiv, ar trebui să vă uitați mai atent la Clarfon.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart