Tot ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un aparat auditiv

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+1
Deal Score+1

Aparatul auditiv Unitron Blu9 de la Clarfon este un echipament elegant, de înaltă tehnologie, care oferă o calitate excepțională a sunetului și confort.

Cumpăra un aparat auditiv de la Clarfon

 • Conectivitatea Bluetooth vă permite să transmiteți audio de pe dispozitivul mobil sau de pe computer printr-o simplă atingere de buton.
 • O memorie programabilă vă permite să salvați setările pentru diferite medii (serviciu, acasă etc.), astfel încât să puteți trece rapid de la un mediu la altul atunci când este necesar.
 • O caracteristică de control automat al volumului împiedică zgomotul de fond să vă copleșească vocea atunci când comunicați cu alte persoane din apropiere.

Aparatul auditiv Unitron Blu9 de la Clarfon este o minune modernă, cu un design elegant, conceput pentru a se potrivi confortabil pe urechea dumneavoastră. De asemenea, este dotat cu tehnologie de ultimă generație care vă permite să auziți lucruri în moduri pe care nu le-ați fi crezut posibile.

Aparatul auditiv Unitron Blu9 are un mod inovator “auzi totul” care vă permite să auziți chiar și cele mai silențioase sunete, cum ar fi o șoaptă sau sunetul vântului care foșnește printre copaci. Modul “auzi totul” vă permite, de asemenea, să auziți vocile din cealaltă parte a camerei – chiar dacă oamenii vorbesc încet – astfel încât să puteți fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră.

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este cea mai avansată tehnologie auditivă disponibilă astăzi pe piață. Dotat cu multe caracteristici și opțiuni, inclusiv o baterie reîncărcabilă și conectivitate bluetooth, acest aparat auditiv vă va oferi o calitate a sunetului mai bună și mai multe opțiuni decât oricând.

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este soluția perfectă pentru cei cărora le place să asculte teatru, concerte sau alte spectacole live.

Cu acest aparat auditiv veți beneficia de o înțelegere a vorbirii mai naturală și mai clară ca niciodată, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de muzica preferată la fel ca înainte. Bucurați-vă de o reproducere excelentă a sunetului: Tehnologia auditivă avansată ajută la captarea sunetelor ca niciodată până acum și le aduce în prim plan. Acest lucru a fost realizat printr-un algoritm sofisticat bazat pe teste clinice riguroase.

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este o alegere excelentă pentru cineva care dorește să își îmbunătățească auzul fără a fi nevoit să treacă prin complicațiile legate de purtarea unui dispozitiv voluminos. Modelul Blu9 a fost proiectat cu o amprentă mai mică decât alte dispozitive similare, iar comenzile sunt ușor de utilizat. Este prevăzut cu baterii reîncărcabile care durează până la două zile, ceea ce înseamnă că puteți lăsa încărcătorul acasă atunci când călătoriți!

De asemenea, acest model are conectivitate Bluetooth, astfel încât îl puteți conecta wireless la telefon sau tabletă dacă doriți să transmiteți muzică sau podcast-uri direct în canalul urechii. Puteți utiliza funcția Bluetooth chiar și cu unele televizoare, astfel încât să puteți auzi televizorul fără a-i deranja pe cei din jur!

Unitron Blu9 este o alegere excelentă pentru toți cei care au nevoie de un aparat auditiv, dar nu doresc să fie blocați cu o singură opțiune. Aceasta pentru că Blu9 vine în trei dimensiuni diferite pentru a vă oferi cea mai confortabilă potrivire posibilă.

Fie că sunteți în căutarea unui aparat auditiv care vă permite să eliminați zgomotele de fond sau a unuia care se concentrează pe claritatea vorbirii, Blu9 are ceea ce vă trebuie.

Și, în timp ce alte aparate auditive tind să fie voluminoase și neatractive, Blu9 este suficient de elegant pentru a fi purtat oriunde fără a atrage atenția. De asemenea, dispune de Bluetooth, astfel încât să puteți transmite muzică direct în urechi, fără ca vreun fir să vă încurce!

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este o alegere excelentă! 

Blu9 este, de asemenea, foarte rezistent. Carcasa este fabricată dintr-un tip special de plastic care rezistă la crăpare sau rupere, chiar dacă îl scăpați accidental pe o suprafață dură (ceea ce știm că se poate întâmpla atunci când vă reglați setările aparatului auditiv).

Unitron Blu9 este un aparat auditiv care vă poate ajuta să auziți mai bine.

Viața vârstnicilor nu înseamnă doar să se bucure de lucrurile ușoare din viață. Cheia pentru o bătrânețe împlinită constă în a rămâne la curent cu tehnologia. Iar tehnologia poate contribui la înclinarea balanței în favoarea celor care doresc să ducă un stil de viață activ, sănătos și independent.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart