Aparatul auditiv Unitron Blu9: Este cel mai potrivit pentru tine

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Unitron Blu9 dispune de o antenă invizibilă care funcționează cu tehnologia Bluetooth pentru a se conecta cu smartphone-ul sau tableta dumneavoastră. De asemenea, are un microfon încorporat care vă permite să comutați cu ușurință între diferite dispozitive atunci când efectuați apeluri sau ascultați muzică. Puteți controla acest dispozitiv cu ușurință datorită butoanelor sale simple de apăsare și a interfeței intuitive.

Acest dispozitiv vine cu două baterii diferite pentru o durată de utilizare mai lungă (24 de ore pentru fiecare baterie), în plus, are o funcție de oprire automată care vă păstrează bateriile atunci când nu le utilizați. Unitatea în sine este rezistentă la apă, așa că dacă trebuie să o clătiți după înot sau duș, atunci nu ezitați!

În plus față de toate aceste funcționalități oferite de acest aparat auditiv, există câteva caracteristici suplimentare care îl fac și mai bun:

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este creat pentru persoanele cu pierdere ușoară până la moderată a auzului. Are un design elegant, cu un design elegant, care cu siguranță vă va face remarcat în orice mulțime.

Fiecare aparat auditiv Unitron Blu9 vine cu:

– O telecomandă care vă permite să reglați volumul, să porniți și să opriți aparatul auditiv și să îl programați pentru diverse situații, cum ar fi restaurantele și teatrele.

– O baterie cu o durată de viață de până la 36 de ore – astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji că veți rămâne fără aparatul auditiv atunci când aveți cea mai mare nevoie de el

– O aplicație care vă permite să modificați setările de pe telefon sau tabletă, astfel încât să puteți ajusta totul, de la volum până la anularea feedback-ului, în timp ce sunteți în mișcare!

Aparatul auditiv Unitron Blu9 este cel mai avansat aparat auditiv din lume.

Acesta poate fi reglat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră personale și funcționează în orice mediu. Puteți trece de la o petrecere zgomotoasă la o bibliotecă liniștită fără să pierdeți niciun moment.

Are capacități de reducere a zgomotului, astfel încât puteți auzi conversațiile chiar și atunci când există zgomot de fond – indiferent dacă este acasă sau la birou.

Unitron Blu9 este, de asemenea, programabil, ceea ce înseamnă că îl puteți personaliza pentru a se potrivi nevoilor dvs. auditive unice. Aparatul vine cu patru programe diferite deja instalate, dar dacă doriți mai multe opțiuni sau aveți nevoie de ceva specific pentru situația dumneavoastră, vizitați pur și simplu site-ul nostru web sau sunați-ne pentru asistență suplimentară.

Este timpul să vă recăpătați auzul și nu a fost niciodată mai ușor.

Unitron Blu9 este un nou aparat auditiv revoluționar care vă permite să auziți lumea din jurul dumneavoastră cu o claritate de cristal. Blu9 este compatibil cu majoritatea telefoanelor inteligente, astfel încât puteți transmite muzică sau puteți efectua apeluri de pe smartphone direct în canalul auditiv, ceea ce înseamnă că nimeni nu trebuie să mai știe despre dizabilitatea dumneavoastră!

Blu9 vine, de asemenea, cu un tuner radio FM încorporat și un program DSP care ajustează automat volumul în funcție de locul în care vă aflați în încăpere: dacă vă aflați în fața cuiva care vorbește încet, volumul va fi mai ridicat; dacă vă aflați în fața cuiva care vorbește tare, volumul va fi mai încet. Tehnologia din spatele acestui dispozitiv este atât de avansată încât funcționează chiar și în spații exterioare, cum ar fi restaurantele și barurile!

Cu Blu9, nu mai este nevoie să trăiți cu pierderea auzului. Puteți cumpăra această tehnologie uimitoare astăzi la Clarfon!

Precizia, confortul, puterea și calitatea sunetului sunt principalele caracteristici ale acestui aparat auditiv. Calitatea este asigurată, deoarece este produs în Germania. Îi puteți modifica setările cu ajutorul aplicației- veți vedea exact cum funcționează cu ajutorul conexiunii Bluetooth din telefonul inteligent sau tableta dumneavoastră. Unitron Blu9 este un ajutor puternic pentru a auzi mai bine.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart