Unitron Blu9: cel mai bun raport calitate – preț

SaveSavedRemoved 6
Deal Score+4
Deal Score+4

Am fost atât de entuziasmat când mi s-a oferit prima dată ocazia să testez aparatul auditiv Unitron Blu9. Simțeam că auzul meu devenea din ce în ce mai rău și nu mai puteam suporta.

Am fost una dintre persoanele care auzeau cu greutate discuțiile între oameni, care simțeam că pot face parte din conversație, însă nu participeam. Mai tot timpul, oamenii mă întrebau ce au spus și eu habar nu avem despre ce vorbeau! Era atât de frustrant! Dar acum nu mai este cazul!

Primul lucru care m-a frapat la acest aparat auditiv de la Clarfon este cât de elegant și modern este designul lor. Nu sunt voluminoase ca alte aparate auditive de pe piață – de fapt, aproape că nu se văd! Este exact ceea ce îmi doream: ceva care să nu mă facă să mă simt stânjenit de faptul că îl port în public sau în preajma prietenilor, care nu înțeleg de ce cineva ar avea nevoie de un aparat auditiv.

Mi-a plăcut, de asemenea, cât de ușor a fost să-mi configurez noul aparat auditiv.

Aparatul auditiv Unitron Blu9 de la Clarfon este un dispozitiv mic și inteligent. Acesta vine echipat cu o caracteristică unică: o aplicație care se poate conecta la telefon, ceea ce face mai ușor ca niciodată să controlați setările aparatului auditiv.

Știm cu toții cât de dificil poate fi să reglați volumul la televizor sau la sistemul stereo – dar acum puteți controla setările aparatului auditiv direct de pe telefon!

Aplicația vă permite, de asemenea, să accesați informații utile despre pierderea auzului și despre modul de funcționare a aparatului, astfel încât să nu mai fiți nevoit să îi puneți întrebări audiologului dumneavoastră de fiecare dată când doriți să îl utilizați.

Acest lucru va economisi timp și bani, totodată vă asigură că obțineți cele mai bune rezultate.

Deci, vă gândiți să vă luați un nou aparat auditiv. Ați făcut cercetări și ați redus opțiunile la aparatul auditiv Unitron Blu9. Ați citit toate recenziile și ați vizionat toate videoclipurile de pe YouTube, iar acum sunteți gata să mergeți la cel mai apropiat cabinet Clarfon local pentru a încerca unul. Aveți fluturi în stomac pentru că este o decizie atât de importantă – nu vreți să faceți o greșeală!

Toată lumea merită să poată da tot ce e mai bun în viață – și asta înseamnă să poți auzi cât mai bine posibil; să vezi cât mai clar; să mănânci cât mai bine; să ai dinți drepți și nedureroși; să ai o mașină care funcționează foarte bine, dar care nu face prea mult zgomot; și să ai bătături care nu sunt dureroase sau urâte… ai prins ideea!

Așadar, doriți să vă luați un aparat auditiv. Dar nu știți de unde să începeți. Ar trebui să alegi unul care arată ca un comunicator din Star Trek? Sau ceva mai discret?

Dacă sunteți în căutarea a ceva discret, atunci aparatul auditiv Unitron Blu9 este pentru dumneavoastră. Este suficient de mic este disponibil în mai multe culori diferite. Opțiunile de culoare sunt la fel de elegante pe cât sunt de funcționale.

Blu9 are, de asemenea, un emițător FM, astfel încât să puteți asculta muzică prin intermediul telefonului fără a fi nevoie să purtați căști sau să folosiți alte gadgeturi – și este compatibil cu Bluetooth, astfel încât să puteți face streaming direct de pe telefon sau tabletă fără a avea nevoie de niciun fel de fire!

Unitron Blu9 este un aparat auditiv care vă ajută să auziți chiar și atunci când mediul înconjurător este zgomotos. Este folosit de persoanele cu pierdere ușoară până la moderată a auzului.

Blu9 are trei moduri diferite:

Mod Normal: Acest mod amplifică sunetele din jurul dumneavoastră la niveluri normale, astfel încât puteți asculta conversațiile și televizorul fără a fi nevoit să dați volumul prea tare.

Modul de vorbire: Acest mod permite o recunoaștere mai clară a vorbirii într-un mediu zgomotos, reducând zgomotul de fond și amplificând intervalele de frecvență importante pentru inteligibilitatea vorbirii. De asemenea, mărește volumul general, astfel încât nu trebuie să apropiați urechea mai mult atunci când cineva vorbește în liniște lângă dumneavoastră.

Mod muzică: Acest mod amplifică frecvențele de bas, astfel încât să vă puteți bucura din nou de ascultarea muzicii fără a mări volumul la fel de mult ca înainte – și reduce zgomotul de fond, astfel încât să existe mai puțină distorsiune atunci când ascultați la un volum mai mic decât cel normal.

Poate cunoașteți Unitron pentru gama sa de aparate auditive, dar știați că au și o linie de difuzoare Bluetooth fără fir?

Blu9 are o boxă mică, portabilă, care se conectează la telefon prin Bluetooth. Poate fi folosită pentru a reda muzică, cărți audio și podcast-uri sau ca ceas deșteptător. Are un microfon încorporat, astfel încât puteți prelua apeluri în mișcare fără a fi nevoie să folosiți telefonul!

Dacă cineva cu probleme auditive nu folosește aparate auditive performante, atunci va avea probleme cu vorbirea, limbajul sau chiar probleme psihologice.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart