Aparate auditive Hansaton retroauriculare

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+2
Deal Score+2

Având o înțelegere profundă a provocărilor pe care hipoacuzia le creează, Hansaton îți pune la dispoziție aparate auditive performante, cu cele mai inovative tehnologii. Acestea îmbină noua platformă EasyHD cu funcția HearIntelligence și un design compact, pentru a răspunde nevoilor tuturor persoanelor cu deficiențe de auz.

Principalele caracteristici ale aparatelor auditive Hansaton BTE

Aparatele auditive Hansaton BTE sunt potrivite pentru diferite forme de hipoacuzie și medii sonore. Iată care sunt principalele caracteristici ale acestora:

 • Funcția HearIntelligence pentru optimizarea sunetului

Funcția inovatoare HearIntelligence permite redarea unui sunet clar și natural, indiferent de mediul sonor în care te afli. Persoanelor cu hipoacuzie le este dificil să se concentreze pe sunetele pe care doresc să le audă, dar aparatele auditive Hansaton permit o procesare eficientă a acestora. Prin urmare, ele sunt optimizate, prin eliminarea componentele inutile, asigurând astfel o experiență auditivă clară.

 • Design stelar și compact

Designul este o caracteristică importantă la un aparat auditiv, deoarece acesta asigură utilizatorului un confort sporit. Hansaton îmbină funcții inovative, pentru a face posibilă crearea unor dispozitive auditive performante, cu un design atractiv și compact.

Fiecare aparat auditiv Hansaton încântă prin designul stelar și durabilitatea ridicată.

 • Rezistența la apă și praf 

O altă caracteristică a dispozitivelor Hansaton constă în rezistența la praf și la apă. Ele sunt certificate IP68 și sunt astfel echipate cu o carcasă specială, care le oferă o durabilitate ridicată. Tocmai de aceea tu poți beneficia de libertate deplină, pentru a desfășura activitățile preferate, fără să fii limitat în vreun fel de aparatul tău auditiv.

 • Autonomia ridicată a bateriei

Atunci când folosești un dispozitiv Hansaton, nu ai motive de îngrijorare cu privire la autonomia bateriei. Acesta este dotat cu o baterie reîncărcabilă, care are o autonomie ridicată, de până la 24 de ore.

Pentru o încărcare facilă, produsele Hansaton se pot încărca on-the-go, iar pentru o încărcare completă, sunt necesare doar 3 ore. Dacă vei încărca aparatul auditiv doar pentru 1 ½ ore, acesta ajunge la o capacitate de 80%.

 • Conexiunea wireless

Unele aparate auditive Hansaton dispun de posibilitatea de conexiune wireless. Este ușor să asculți muzică sau să porți o conversație telefonică prin simpla atingere a aparatului auditiv. În plus, îți oferă posibilitatea de a conecta două dispozitive în acelasi timp.

Aplicația Hansaton vine cu funcții inedite, care îți conferă o experiență de utilizare personalizată.

 • Aparate auditive adaptate nevoilor tale

Aparatele auditive Hansaton sunt adaptate nevoilor fiecărei persoane care se confruntă cu pierderea auzului. Ele se pot programa digital, beneficiază de 4 canale și amplificare de până la 100 dB. Astfel, poți alege nivelul de amplificare în funcție de forma de hipoacuzie de care suferi.

De asemenea, ele dispun de programe manuale, prin care poți înțelege mai bine sunetele din jurul tău, în funcție de mediul sonor în care te afli.

Caracteristicile unice ale aparatelor auditive Hansaton, parte a grupului Sonova, sunt rezultatul a peste 60 de ani de dezvoltare a celor mai bune tehnologii în domeniu. Datorită acestora, tu poți beneficia astăzi de o experiență auditivă clară, adaptată nevoilor tale.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart