Aparate auditive Flow

SaveSavedRemoved 1
Deal Score+1
Deal Score+1

Aparatele auditive din familia Flow utilizează cele mai inovatoare tehnologii Hansaton, pentru a se adapta nevoilor fiecărei persoane care se confruntă cu o formă de hipoacuzie.

Acestea sunt atât retroauriculare (BTE), cât și intraauriculare (ITE), cu 12 canale și posibilitatea de amplificare de până la 100 dB, dar și cu funcție de programare digitală. Fie că te confrunți cu o formă ușoară de hipoacuzie, fie cu una severă, vei găsi în familia Flow de la Hansaton aparatul auditiv potrivit pentru tine.

Funcțiile aparatelor auditive intraauriculare

Aparatele auditive intraauriculare Hansaton se remarcă prin tehnologia modernă și performanțele auditive oferite, dar și prin dimensiunile lor reduse. Acestea sunt disponibile în variante cu și fără conexiune wireless.

Cele cu o conexiune wireless îți permit conectarea la tabletă sau la telefon, pentru a purta conversații telefonice sau pentru a asculta muzica preferată. De asemenea, ele sunt echipate cu funcția Push Button, posibilitatea de a controla volumul și tehnologia Multi-Microphone.

Gama de aparate auditive intraauriculare Hansaton include modelele Flow 10+, Flow+312 Dir W și Flow+ 13 Dir W. Aceste modele se diferențiază prin dotările de care dispun, astfel încât unele dispozitive dețin conexiune wireless și Telecoil integrat. Grație diversității lor, poți alege un aparat auditiv Hansaton care să răspundă cu exactitate nevoilor tale.

Funcțiile aparatelor auditive retroauriculare

Aparatele retroauriculare se evidențiază prin designul compact și atractiv și prin funcțiile lor moderne. Acestea beneficiază de funcția Push Button, care conferă o utilizare facilă. De asemenea, ele sunt rezistente la praf și la apă.

O altă caracteristică importantă a acestor aparate auditive constă în durata de viață îndelungată a bateriei. În plus, ele dispun de Telecoil integrat – o componentă importantă a aparatelor auditive, datorita cărora este îmbunătățită claritatea auzului.

În familia Flow Hansaton se află aparatele auditive non-wireless Flow+312M, Flow+13P și Flow+675 UP, toate acestea fiind water resistant. Totodată, ele sunt echipate cu Telecoil și Push Button, prin care asigură o utilizare facilă și o claritate a auzului.

În cazul în care îți dorești un aparat cu o conexiune wireless, poți alege modelul Stratos, care se deosebește de celelalte prin posibilitatea de conectare la dispozitivului mobil.

Design compact și optimizare a auzului, pentru o experiență auditivă clară 

Atât aparatele auditive intraauriculare, cât și cele retroauriculare, se remarcă prin designul compact și optimizarea eficientă a auzului. Hansaton a dezvoltat tehnologia HearIntelligence, prin care asigură o experiență auditivă naturală.

Persoanele cu deficiențe de auz întâmpină dificultăți în deosebirea zgomotelor de sunetele pe care doresc să le audă. HearIntelligence optimizează sunetul, prin reducerea componentelor nefolositoare.

În ceea ce privește designul, Hansaton combină performanța cu designul atractiv pentru fiecare aparat auditiv Flow. Indiferent de modelul pe care îl alegi, acesta îți asigură confortul de care ai nevoie, remarcându-se, totodată, prin durabilitatea crescută.

Nu în ultimul rând, acestea pot fi utilizate pentru diferite tipuri de hipoacuzie, existând modele care se potrivesc pentru mediile sonore mai liniștite, dar și pentru cele mai zgomotoase.

Datorită gamei variate de produse Flow Hansaton, te poți bucura din  nou de emoția ascultării vocii persoanelor dragi, a sunetelor naturii sau a melodiilor preferate.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart