Aparate auditive din familia Stride DX

SaveSavedRemoved 1
Deal Score+1
Deal Score+1

amilia de aparate auditive Stride DX vine în sprijinul persoanelor care se confruntă cu pierderea auzului cu dispozitive retroauriculare (BTE), potrivite atât pentru formele ușoare de hipoacuzie, cât și pentru cele severe.

Datorită gamei variate de produse dezvoltate de Unitron încă din anii 1960, acesta a devenit unul dintre cei mai apreciați producători de aparate auditive din întreaga lume.

De ce să alegi familia Stride DX?

Unitron se evidențiază prin gama de produse Stride DX, prin aparate auditive retroauriculare cu programare digitală între 12 și 20 de canale. Acestea oferă amplificare până la 100 dB și dispun de programe manuale, dar și automate, oferind o experiență auditivă realistă.

Iată care sunt câteva dintre principalele avantaje oferite de aparatele auditive Stride DX de la Unitron:

 • Baterie cu autonomie ridicată

Unitron utilizează baterii Lithium-Ion ce îmbunătățesc considerabil experiența de utilizare, prin autonomia ridicată. Este suficientă o singură încărcare pentru a beneficia de o perioadă de funcționare a aparatului auditiv Stride DX de până la 24 de ore.

În cazul în care utilizezi dispozitivul pentru activități de streaming, atunci o singură încărcare îți asigură 16 ore de funcționare.

 • Compatibilitate Bluetooth

Compatibilitatea Bluetooth este o caracteristică importantă a aparatelor auditive, deoarece îți permite să le conectezi la dispozitivele mobile. Aparatele auditive Stride DX sunt compatibile atât cu smartphone-urile care utilizează Android, cât și cu cele iOS.

Totodată, poți răspunde la un apel telefonic prin simpla atingere a aparatului auditiv.

 • Claritate ridicată a conversațiilor

Adevărata provocare atunci când utilizezi un aparat auditiv este să te poți bucura de conversații clare indiferent de mediul în care te afli. Datorită procesorului SoundCore, Stride DX îmbină 4 caracteristici inteligente, pentru a înțelege mai bine mediul sonor al utilizatorului.

Purtând un dispozitiv Stride DX vei putea înțelege cu precizie cuvintele care îți sunt adresate, cât și dialogurile din filme, fără să întâmpini dificultăți, chiar și în mediile mai zgomotoase.

 •  Durabilitate ridicată

Asemeni altor dispozitive concepute de producătorul Unitron, și cele din familia Stride DX se evidențiază printr-o durabilitate ridicată. Acestea sunt rezistente la praf și la apă, motiv pentru care beneficiază de o durată de viață crescută.

 • Adaptabil la diferite medii sonore

O altă caracteristică importantă a aparatelor auditive Stride DX constă în adaptabilitatea la diferite medii sonore. SoundNav3.0 îți permite să alegi între 7 medii de ascultare, disponibile în funcție de dispozitivul pe care îl alegi. Prin urmare, poți alege între Muzică, Liniște sau Mediu de zgomot.

În ceea ce privește conversația, poți selecta un mediu liniștit sau zgomotos. În plus, îți poți optimiza sunetul prin funcțiile de îmbogățire a vorbirii, de amplificare a vorbirii șoptite și de reducere a zgomotului. Acestea sunt deosebit de utile deoarece te ajută să personalizezi experiența auditivă la diferitelor situații cu care te confrunți zilnic.

Pentru mediile în care distingerea sunetelor este mai dificilă, poți alege funcția de localizare a vorbirii sau de focus pe vorbire, dar și de detectare a vorbirii în spațiu. Aceste funcții acoperă toate nevoile tale cotidiene, pentru a beneficia de o experiență auditivă de neegalat.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart