Aparate auditive Clarfon – transformați-vă viața în mai multă culoare!

SaveSavedRemoved 1
Deal Score+1
Deal Score+1

Aparate auditive – pot face o diferență remarcabilă în viața unei persoane care se luptă cu pierderea auzului. Un raport din 2020 a arătat că 80% dintre utilizatorii de aparate auditive cu tinitus au reușit să îl reducă prin simpla amplificare.

Aproximativ 26 de milioane de europeni au pierderea auzului, iar aproximativ 2 milioane dintre aceștia au vârsta sub 12 ani.

Se estimează că mai mult de 50 de milioane de persoane din Anglia au o pierdere a auzului,1 iar 90% din pierderile de auz pot fi prevenite sau tratate.

Se estimează că în Statele Unite există 48 de milioane de persoane care au o pierdere a auzului, iar alte aproape 25 de milioane au tinitus (țiuit în urechi). Care se întâlnește adesea împreună cu pierderea auzului.

Știați că aproape jumătate dintre americanii cu pierderea auzului nu poartă aparate auditive? Sau că doar aproximativ 20% dintre persoanele care ar putea beneficia de asistență auditivă le poartă?

1 din 4 adulți suferă de o anumită pierdere a auzului, însă mai puțin de 5% aleg să primească ajutor. În Europa, aparatele auditive sunt prescrise pentru persoanele cu pierderi de auz ușoare până la severe. Insă mai puțin de 15% dintre cei care ar putea beneficia de ele le folosesc efectiv.

Clarfon se angajează să le ofere consumatorilor posibilitatea de a lua decizii informate cu privire la sănătatea auzului lor.

Aparatele auditive sunt concepute pentru a îmbunătăți capacitatea persoanei cu deficiențe de auz de a auzi și de a înțelege vorbirea. Aparatele auditive nu restabilesc auzul normal și ar trebui utilizate doar ca un dispozitiv de compensare a pierderii auzului.

Hipoacuzia nu te doare, dar uneori – sunt multe cazuri descrise în statistica medicală – îţi năruie viaţa, ducând în cele mai grave cazuri, la paroxism .

Ţiuitul, vâjâielile permanente, pierderea capa­cităţii de coordonare în spaţiu, nu permit celui care suferă să se concentreze şi să ducă la bun sfârşit acti­vităţile cotidiene, îl izolează social.

Indiferent de cau­zele care o provoacă (ereditare, inflamatoare, disfunc­ţii ale unor organe), hipoacuzia, fie şi parţială, afectează psihicul. Produce neîncredere în forţele proprii, irascibilitate, naşte idei de inferioritate.

Pentru a preveni acest lucru Clarfon oferta testarea auzului gratuita, iar dacă vreodată ai probleme cu aparatul tau auditiv, venim în ajutorul tău cu reparații gratuite a aparatelor.

Unul dintre medicii noștri ORL te așteaptă cu brațele deschise pentru rezolvarea problemelor.

Aparatele auditive Clarfon oferă cea mai avansată tehnologie disponibilă în prezent. Găsiți aparatul care vi se potrivește selectând pachetul potrivit și alegând tipul preferat de aparat auditiv. Cum ar fi un model pentru spatele urechii sau un model complet invizibil, ancorat în os.

Aparatele auditive Clarfon oferă o varietate de caracteristici avansate pentru a vă ajuta să auziți și mai bine. Indiferent dacă vă aflați într-o cameră zgomotoasă sau într-una liniștită. Veți avea un confort și o experiență deosebită cu sistemul nostru de microfon direcțional cu respingere laterală.

Aparatele dumneavoastră auditive Clarfon dispun, de asemenea, de memorie flash, astfel încât să le puteți actualiza cu ușurință cu actualizări de firmware, pe măsură ce apar noi tehnologii în timp.

Aparatele auditive Clarfon sunt concepute pentru a vă conecta la lumea din jurul dumneavoastră. Cu o calitate remarcabilă a sunetului, un design ultra-subțire și compatibilitate. Cu cele mai moderne smartphone-uri și dispozitive Bluetooth, aparatele auditive Clarfon vă permit să vă bucurați din nou de viață și să faceți toate lucrurile pe care le iubiți.

Noua noastră tehnologie revoluționară vă permite, de asemenea, nu numai să auziți și să simțiți lucrurile cu mai multă acuratețe, ci și să experimentați bucuria și fericirea.

Aparatele auditive Clarfon sunt singurele aparate auditive care au fost proiectate de un utilizator de aparate auditive. Clarfon dezvoltă și fabrică produse inovatoare de peste 20 de ani. Aparatele auditive Clarfon sunt următoarea generație de sisteme personale de amplificare a sunetului (PSAS).

Clarfon este o nouă abordare revoluționară a ascultării lumii. Acestia vă permit să auziți din nou. Vă permit să auziți mai bine ca niciodată, chiar și în situații zgomotoase sau cu cei care mormăie.

Lucrând împreună cu un software sofisticat care rulează pe un procesor puternic în interiorul unității de control Clarfon. Aceste microfoane vă permit să vă concentrați asupra unor sunete specifice în orice mediu. Fie că este vorba de un restaurant aglomerat sau de o cameră liniștită – fără a pierde niciun sunet!

Se preconizează că piața aparatelor auditive va ajunge la 4,4 miliarde de dolari până în 2022, în creștere de la 3,9 miliarde de dolari în 2017.

Piața aparatelor auditive a crescut în mod constant în ultimii ani, pe măsură ce populația d îmbătrânește și are nevoie de aparate auditive.

Numărul de persoane care poartă aparate auditive continuă să crească pe măsură ce populația îmbătrânește. În 2017, aproximativ 31 de milioane de americani au raportat că au tinitus sau un anumit grad de pierdere a auzului, potrivit Institutului Național pentru Surditate și alte tulburări de comunicare (NIDCD).

Aparatele auditive sunt unul dintre cele mai comune dispozitive utilizate pentru tratarea pierderii auzului.

Aparatele auditive vin în multe forme, stiluri și dimensiuni. Acestea pot fi achiziționate fără prescripție medicală sau de la un specialist licențiat în aparate auditive, cum ar fi Clarfon.

Institutul Național pentru Surditate și alte tulburări de comunicare (NIDCD) estimează că aproximativ 36 de milioane de americani raportează un anumit grad de pierdere a auzului. Aceasta înseamnă că aproximativ 1 din 5 americani cu vârste cuprinse între 18 și 69 de ani au un anumit tip de deficiență auditivă.

Pierderea auzului afectează persoane de toate vârstele, dar riscurile cresc odată cu vârsta. Potrivit NIDCD, aproximativ 15 la sută dintre adulții cu vârste cuprinse între 45 și 64 de ani au o anumită formă de deficiență auditivă, la fel ca și 31 la sută dintre cei de 65 de ani sau mai mult.

Cea mai buna alegere pentru auzul tău este Clarfon, unde vei găsi tot ce este nevoie la un preț accesibil!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart