Clarfon vine în ajutorul tău cu aparate auditive de ultima generatie

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+1
Deal Score+1

Aparate auditive Clarfon vă oferă cea mai bună experiență auditivă din lume. Obțineți un sunet confortabil și natural pentru toată viața.

Aparate auditive Clarfon sunt concepute exclusiv pentru persoanele cu o pierdere ușoară până la moderată a auzului. Acest site oferă utilizatorilor cercetare și informații despre produsele Clarfon, inclusiv gama noastră largă de receptoare, amplificatoare și accesorii.

Aparatele auditive Clarfon sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și selectate pentru a satisface nevoile mai dificile.

Aparatele auditive Clarfon sunt atent programate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice, pe baza istoricului familial, a vârstei și a stilului de viață. Aveți acum libertatea de a alege dintr-o gamă largă de tehnologii și servicii auditive pentru a vă ajuta să auziți cât mai bine posibil în toate tipurile de situații.

Aparatele auditive Clarfon sunt rezultatul a 20 de ani de experiență în dezvoltarea, producția și montarea aparatelor auditive. Puteți fi siguri că Clarfon a fost conceput pentru a vă oferi libertatea de a auzi.

Clarfon vă ajută să înțelegeți vorbirea în medii zgomotoase și vă îmbunătățește capacitatea de a distinge între consoane similare.

Aparatele auditive Clarfon sunt proiectate cu cea mai recentă tehnologie pentru a vă oferi un sunet mai natural. Folosind reducerea sofisticată a zgomotului, volumul amplificat și microfoanele direcționale. Veți putea să discriminați sunetele în zgomotele de fond și să filtrați sunetele care vă distrag atenția în jurul dumneavoastră.

De asemenea, este prevăzut cu o funcție Confidence Control care ajustează volumul dispozitivului în funcție de cât de aproape este microfonul de urechea dvs.

Credem că fiecare persoană merită oportunitatea de a-și îmbunătăți viața cu ajutorul tehnologiei auditive. Clarfon amplifică și clarifică sunetul, astfel încât să puteți auzi totul.

Aparatele auditive Clarfon sunt de bună calitate și accesibile în același timp. Aparatele auditive Clarfon au o tehnologie avansată care ajută la protejarea urechilor împotriva zgomotelor puternice. Precum și la îmbunătățirea clarității vorbirii pentru ambele părți – ascultătorul și vorbitorul. Prețul este, de asemenea, foarte accesibil.

Clarfon este o companie de aparate auditive care se concentrează pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate la un preț accesibil.

Misiunea Clarfon este de a oferi persoanelor cu pierderi de auz acces la același nivel de tehnologie folosit de persoanele fără pierderi de auz, fără a cheltui prea mulți bani sau a provoca durere sau disconfort în acest proces.

Iar totul începe cu o testare gratuită a auzului. Sunați, trimiteți un e-mail sau trimiteți un mesaj text pentru a stabili o programare cu un profesionist în domeniul auditiv astăzi. De asemenea, dacă aparatul tau auditiv s-a stricat, poți veni în cel mai apropiat centru pentru reparații gratuite a aparatelor. Medicii noștri ORL te așteaptă cu brațele deschise!

Aparatele auditive sunt unul dintre cele mai răspândite dispozitive medicale din lume. De fapt, conform unui studiu recent realizat de Resound, aproape jumătate dintre americanii cu vârsta de peste 65 de ani au pierderi de auz. De aceea, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți aparatul auditiv potrivit pentru nevoile și stilul dvs. de viață.

Am compilat câteva statistici interesante despre aparate auditive pe care poate nu le știați despre aceste dispozitive:

• 1 din 5 persoane va avea pierderi de auz la un moment dat în viață

• Pierderea auzului afectează peste 360 de milioane de persoane din întreaga lume

• 10% dintre copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 4 ani au un nivel măsurabil de pierdere a auzului

• 50% dintre americanii cu vârsta de peste 65 de ani au un anumit nivel de pierdere a auzului

Conform Institutului Național pentru Surditate și alte tulburări de comunicare (NIDCD), aproximativ 36 de milioane de europeni au un anumit grad de pierdere a auzului. Dintre aceștia, aproximativ două milioane au o pierdere suficient de severă încât să nu poată auzi vorbirea obișnuită într-un mediu liniștit fără a utiliza aparate auditive sau implanturi cohleare.

Aparatele auditive îmbunătățesc foarte mult calitatea vieții persoanelor cu pierderea auzului. Acestea pot fi personalizate pentru diferite tipuri de pierdere a auzului și pentru preferințele purtătorului. Cu tehnologia de astăzi, toate protezele auditive sunt foarte accesibile, mai ales în comparație cu ceea ce constau în urmă cu doar 20 de ani.

În prezent, majoritatea persoanelor care ar putea beneficia de utilizarea unui aparat auditiv aleg să nu o facă deoarece consideră că este prea scump sau nu știu cum să afle dacă au nevoie de unul. De fapt, conform unui sondaj realizat de revista The Hearing Review Magazine, doar 16% dintre adulții care ar putea beneficia de pe urma utilizării unui aparat auditiv îl poartă în permanență!

Nu lasa pe maine ce poți face astăzi, auzul este printre cele mai importante simțuri! Vibo la Clarfon pentru a putea beneficia de o consultatie a auzului gratuita!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart