Provox® ShowerAid

Add your review

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Provox® ShowerAid este un dispozitiv specializat creat pentru a proteja orificiul stomei în timpul dușului. Acesta oferă o soluție eficientă pentru a preveni intrarea apei în stoma, asigurând astfel confortul și igiena adecvată pentru utilizatorii de proteze vocale în timpul activităților de duș.

Caracterizat prin faptul că este non-steril și destinat utilizării de către un singur pacient, Provox® ShowerAid asigură o soluție igienică și personalizată. În plus, dispozitivul include un Provox FlexiDerm Oval Adhesive (7254), ceea ce contribuie la fixarea eficientă a dispozitivului și oferă utilizatorului un nivel suplimentar de confort.

În concluzie, Provox® ShowerAid nu doar protejează stoma împotriva apei în timpul dușului, ci oferă și un mijloc practic și eficient de a menține igiena adecvată a protezei vocale. Prin includerea unui adeziv Provox FlexiDerm Oval, acest dispozitiv oferă o soluție completă pentru a asigura confortul și funcționalitatea protezei vocale în timpul activităților de igienă personală.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® ShowerAid”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® ShowerAid

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart