Set Duş Provox®

Add your review

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Setul de Duș Provox® oferă o soluție eficientă pentru a proteja stoma de apă în timpul dușului. Acest set este non-steril și este destinat utilizării exclusive de către un singur pacient. Componenta principală a setului este Adezivul Oval Provox FlexiDerm (7254).

Caracteristici principale:

  1. Protejare Eficientă: Setul este conceput pentru a oferi o protecție eficientă stomei împotriva apei în timpul dușului, minimizând riscul de iritații sau probleme.
  2. Non-Steril: Produsul nu este steril, dar poate fi utilizat în condiții de igienă adecvată, având în vedere că este destinat utilizării de către un singur pacient.
  3. Utilizare Individuală: Setul este proiectat pentru o singură utilizare, asigurând astfel igienă și evitând riscul de contaminare.
  4. Include Adeziv Oval Provox FlexiDerm: Setul include un Adeziv Oval Provox FlexiDerm (7254), care este componenta cheie pentru fixarea și protejarea stomei în timpul dușului.

Setul de Duș Provox® reprezintă o alegere practică pentru utilizatorii de proteze vocale Provox, oferindu-le o modalitate eficientă de a-și proteja stoma în timpul activităților de igienă personală. Este o soluție convenabilă pentru asigurarea confortului și menținerea sănătății stomei.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Duş Provox®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Set Duş Provox®

5/5
Shopping cart