Sisteme auditive Flow+

SaveSavedRemoved 6
Deal Score+8
Deal Score+8

Sisteme auditive Flow+ stimulează conversațiile și optimizează sunetul, toate cu un design elegant. Bazat pe o tehnologie dovedită, Flow+ acoperă o gamă largă de pierderi de auz și are modele atractive pentru a satisface cele mai exigente așteptări.

Creierul nostru se poate concentra asupra anumitor sunete. Majoritatea persoanelor cu tinnitus suferă în principal de stresul constant și efortul mental pe care le poate provoca tinnitusul. Acest lucru este cauzat de faptul că fiecare semnal acustic primit de urechile noastre este procesat și decodat de canalele noastre auditive și de creierul nostru: „De unde vine zgomotul?” Cât de tare este? Este un cuvânt rostit? Și, dacă da, ce înseamnă? Chiar dacă nu ne putem închide urechile așa cum ne putem închide ochii, trunchiul nostru cerebral este capabil să filtreze subconștient semnalele individuale pe care le clasifică drept lipsite de sens. Acesta este motivul pentru care, de exemplu, părinții își aud copiii plângând noaptea, dar zgomotul ușilor nu îi trezește.

Soluții pentru tinnitus HANSATON oferă aparate auditive care combină îmbunătățirea auzului cu sprijinul pentru terapia tinnitusului. Oferind amplificare în intervalul afectat de pierderea auzului, purtătorii de aparate Flow+ vor auzi mai multe sunete de zi cu zi, în timp ce se simt mai puțin afectați de tinnitus. În momentele de liniște, utilizatorii pot porni Generatorul de zgomot, care le poate ajuta corpul să se adapteze și să învețe să compenseze tinnitusul. Generatorul nostru de zgomot Tinnitus Manager poate fi activat cu sau fără amplificare a sunetului, deci este potrivit pentru clienții cu și fără pierderea auzului.

O experiență auditivă estetică. Pentru noi, experiența auditivă optimă înseamnă reunirea tehnologiei inovatoare și rafinarea dispozitivelor acustice realizate manual. Ambele sunt ambalate într-o carcasă atractivă, care prezintă rezultatele cercetărilor efectuate de-a lungul multor ani, împreună cu flerul nostru. Aici, la HANSATON, vorbim despre o „experiență auditivă estetică” și suntem convinși că caracteristicile interne ale sistemelor noastre auditive ar trebui să fie aduse la exterior printr-un design atractiv. Sistemele auditive de la HANSATON se remarcă prin tehnologia lor de ultimă oră, cuplată cu nivelul ridicat de armonie și estetică în designul lor. Designurile delicate, fluide și moderne, împreună cu o lume elegantă a culorilor, le transformă în mici accesorii pentru ureche.

Formă și funcție Designul atent și modern poate fi văzut în sistemul auditiv HANSATON FLOW+. Există detalii funcționale, cum ar fi forme clare pe comenzi, astfel încât acestea să fie ușor de găsit sau ușurința de utilizare a aparatului auditiv. Există, de asemenea, detalii frumoase, cum ar fi modelele distinctive imprimate pe părțile laterale ale sistemelor auditive HANSATON, care fac dispozitivele și mai atractive. Modul în care forma și funcția funcționează împreună joacă un rol proeminent în dezvoltarea designurilor noastre distinse, de la schițele inițiale și modelele 3D până la combinarea designului extern cu tehnologia internă modernă a cipurilor.

Rezultatul: sisteme auditive inovatoare, ușor de utilizat și elegante.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart