Principalele caracteristici ale gamei de Aparate Auditive FOKUS de la Hansaton

SaveSavedRemoved 2
Deal Score+4
Deal Score+4

Principalele caracteristici ale gamei de aparate auditive FOKUS sunt următoarele:

 1. Performanță sonoră excepțională: Aparatele auditive FOKUS de la Hansaton dispun de tehnologie avansată pentru a asigura o calitate superioară a sunetului, oferind o experiență auditivă mai clară și mai naturală pentru utilizatori.
 2. Opțiuni reîncărcabile: Aparatele auditive FOKUS sunt echipate cu baterii reîncărcabile pe bază de litiu-ion, care oferă o durată de funcționare de până la 24 de ore și timp redus de încărcare, doar trei ore.
 3. HearIntelligence™ technology: Tehnologia HearIntelligence permite identificarea și adaptarea automată la până la opt medii de ascultare diferite, asigurând un nivel optim de auz în diverse situații auditive.
 4. StereoBeam pentru conversații în medii zgomotoase: Funcția StereoBeam asigură o claritate remarcabilă a sunetului în situații zgomotoase, precum petreceri sau alte evenimente sociale, permițând utilizatorilor să participe la conversații cu încredere.
 5. Dynamic SpeechBeam pentru conversații în mașină: O versiune specializată de Dynamic SpeechBeam este concepută pentru a face față provocărilor auditive dintr-o mașină, asigurând o comunicare ușoară chiar și în timpul condusului.
 6. Conectivitate avansată: Aparatele auditive FOKUS pot fi ușor conectate la o varietate de dispozitive multimedia, precum televizoare, smartphone-uri, telecomenzi și microfoane remote, asigurând o experiență auditivă continuă și convenabilă.
 7. HearIntelligence technology: Această tehnologie inovatoare simulează mediul acustic într-un mod cât mai apropiat de natură, sprijinind interacțiunea complexă dintre sunetele primite, ureche și creier, pentru o experiență auditivă multidimensională și realistă în diverse situații sociale.
 8. Analizorul de stil de viață: Pentru a alege nivelul optim de performanță, aparatele auditive FOKUS pot fi personalizate în funcție de stilul de viață al utilizatorului, oferindu-le posibilitatea de a testa modelele myChoice sau cele standard pentru câteva săptămâni, urmând ca apoi să fie făcute ajustări bazate pe datele colectate în timpul utilizării.
 9. Design-uri atrăgătoare: Aparatele auditive FOKUS sunt disponibile într-o varietate de culori complementare, permițând utilizatorilor să aleagă un design care se potrivește perfect cu preferințele lor estetice.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart