Implantul Cohlear

Advanced Bionics furnizează o gamă cuprinzătoare de produse proiectate pentru a satisface nevoile și stilul tău de viață. Sistemul lor de implant cohlear (CI) oferă mai multe modalități de a auzi decât oricare alt Implant Cohlear. Fiecare aspect al aparatului de implant cohlear a fost optimizat pentru claritate, confort, ușurință în utilizare și fiabilitate – permițându-ți să auzi cel mai bine. Advanced Bionics este un lider și pionier în domeniul tehnologiei de auz și a implantelor cohleare, deținând peste 400 de brevete.

  1. Implantul. Implantul este format din mai multe componente: un șir de electrozi, pachetul electronic, bobina receptorului și magnetul.

  2. Șirul de Electrozi. Electrozii furnizează 120 de benzi spectrale de sunet pentru a te ajuta să înțelegi vorbirea și să te bucuri de muzică.

  3. Magnetul. Oferă o conexiune fiabilă cu piesa de exterior. Implantul HiRes Ultra 3D asigură o experiență de MRI fără probleme, chiar și în cazul scanărilor puternice de 3T.

implant cohlear schita
implant cohlar

Auz cu Ambele Urechi Cu Naída. Procesorul de sunet Naída CI este singurul sistem de implant cohlear capabil să stabilească automat o rețea wireless cu dispozitivele de pe cealaltă ureche. Prin partajarea semnalelor audio cu un alt Naída CI, auzi vorbirea mai clar.

Varietate de Culori. Poți alege dintr-o varietate de culori, inclusiv Negru Catifelat, Piratul din Caraibe, Bej Nisip, Roz Printesă și Opțiuni de Culoare Gri Argintiu.

Indiferent dacă ascultați o interpretare live, vorbiți cu un prieten sau un membru al familiei la telefon, participați la o ședință, jucați sport sau vă bucurați pur și simplu de sunetele lumii din jurul vostru, fiecare funcționalitate pe care o oferim este creată pentru integrarea fără efort în activitățile voastre zilnice.

La fel ca atunci când ești echipat cu un aparat auditiv, călătoria către o auzire mai bună cu un implant cohlear este un proces, nu o soluție instantanee. Similar copiilor care trebuie să învețe să recunoască diferite sunete pe care le aud, fie că este vorba de vorbire sau de claxonarea unei mașini, la fel și noii beneficiari de implant cohlear trebuie să învețe să recunoască ceea ce aud prin intermediul implantului. Acest proces începe la două până la patru săptămâni după implantare, în timpul fazei de activare.

implant cohlear2
  • Auz cu Ambele Urechi Experimentați cea mai avansată tehnologie posibilă pentru a auzi cu ambele urechi cu procesoarele de sunet Naída CI 90.
  • Compatibilitate MRI Experimentați liniștea sufletească cu ansamblul nostru multi-magnet de primă categorie care nu necesită îndepărtare în timpul RMN-urilor.
  • Conectivitate Wireless Treceți la wireless cu accesorii care sunt echipate cu Bluetooth™ și oferă sunet clar pentru apeluri telefonice și streaming audio.
  • Activitate și Flexibilitate Nu vă faceți griji, faceți ceea ce iubiți să faceți. Carcasă rezistentă la apă: AquaCase și AquaMic™.
 
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart