Aparate auditive Insera DX

SaveSavedRemoved 0
Deal Score+2
Deal Score+2

Unitron inovează piața aparatelor auditive intraauriculare prin gama de produse din familia Insera DX. Datorită tehnologiilor utilizate, produsele Unitron asigură o experiență auditivă clară, indiferent de mediul sonor în care te afli.

Experiență auditivă personalizată

Există diferite forme de hipoacuzie, dar și numeroase medii sonore în care te poți afla pe durata unei zile, motiv pentru care experiența auditivă personalizată pe care un aparat auditiv o oferă reprezintă o necesitate. Tocmai de aceea Unitron îți pune la dispoziție dispozitive care se pot personaliza preferințelor și nevoilor tale.

Acestea se adaptează formei urechii tale, sunt ușor de utilizat și îți redau bucuria auzului.

SoundCore pentru conversații clare

O caracteristică inedită a aparatelor auditive din familia Insera DX constă în SoundNav 3.0, grație căreia tu poți beneficia de conversații clare și 7 medii de ascultare.

Prin urmare, poți alege dintre:

 • Conversație într-un mediu cu zgomot;
 • Conversație într-un grup restrâns;
 • Conversație în mediu liniștit;
 • Conversație în mediu zgomotos;
 • Mediu de zgomot;
 • Liniște;
 • Muzică.

În funcție de locul unde te vei afla, poți selecta programul potrivit, astfel încât să poți înțelege cu ușurință persoanele din jurul. În plus, funcțiile de localizare a vorbirii și de focus pe vorbire îți permit să poți distinge cuvintele care îți sunt adresate chiar și în cele mai provocatoare medii sonore.

Conectivitate prin Bluetooth

Unitron inovează și prin dezvoltarea primului aparat auditiv intraauricular Insera cu conectivitate Bluetooth. Datorită acestei funcții, îți poți conecta telefonul la aparatul auditiv, pentru a facilita conversațiile telefonice, dar și conținutul de streaming.

Funcții speciale pentru un sunet realist 

Pentru a îmbunătăți experiența auditivă, Unitron a creat funcții speciale la dispozitivele Insera DX, precum Spatial Awareness. Aceasta este o funcție bazată pe anatomia unică a urechii, prin care perfecționează claritatea sunetului. Datorită acesteia, vei putea distinge atât cuvintele, cât și tonul vocii și emoția pe care aceasta o transmite.

Funcția SpeechPro este responsabilă de claritatea sunetului în mediile sonore zgomotoase, precum mulțimile și spatiile aglomerate. Aceasta te ajută să înțelegi sursa sunetului, pentru a putea purta fără dificultate conversații oriunde te-ai afla.

Soft Speech Lift poate să accentueze doar anumite componente ale sunetului, pentru a te ajuta să înțelegi mult mai bine conversațiile șoptite. Astfel, există câte o funcție și un mediu de ascultare adaptat fiecărei situații cu care te poți confrunta în activitățile tale cotidiene.

3 modele Insera DX

În cei aproape 60 de ani de la crearea primului aparat auditiv, Neutron s-a evidențiat prin dezvoltarea celor mai bune soluții, care să răspundă nevoilor tale. În familia Insera DX există 3 modele de aparate auditive, iar fiecare dintre acestea se remarcă prin caracteristici speciale, precum:

 • Insera 312 Omni ITE – cu baterie tradițională și design compact;
 • Insera W Directional 312 – primul aparat auditiv intraauricular cu conectivitate Bluetooth;
 • Insera 10A Omni – cel mai mic aparat auditiv intraauricular din familia Insera.

Toate cele aparate auditive Insera se remarcă prin tehnologii moderne, adaptabilitate crescută și durabilitate ridicată, pentru a oferi o experiență auditivă realistă.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart