TRACOE EXPERC SET TWIST

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

SETUL CONȚINE
– 1 tub de traheostomie TRACOE twist cu manșetă de joasă presiune și insertor atraumatic (REF 301-P), 
– Set de dilatare TRACOE experc (REF 520)

INOVAȚIE
Caracteristica setului TRACOE experc twist este sistemul de inserție atraumatică a tuburilor. Vârful său are un manșon de silicon pliabil care acoperă fără probleme diferența de diametru dintre insertor și capătul tubului. Insertorul excelează, de asemenea, printr-o potrivire precisă în tub și o oprire la conectorul de 15 mm. Odată ce tubul este în trahee, insertorul este scos din tub. În acest fel, manșonul de silicon se ridică pentru a facilita îndepărtarea sa ușoară.

AVANTAJE
Insertorul atraumatic netezește diferența de diametru dintre capătul tubului și insertor. Acest lucru minimizează riscul de rănire la introducerea tubului de traheostomie în trahee. Oprirea de la conectorul de 15 mm previne ca insertorul să fie introdus prea mult în tub, ceea ce reduce și mai mult riscul de rănire. Tuburile cu sistem de inserție disponibile separat pot fi utilizate și pentru reinserția într-un traheostom creat percutanat și/sau pentru schimbarea tuburilor; dacă este necesar, în combinație cu firul de ghidare Seldinger.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRACOE EXPERC SET TWIST”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRACOE EXPERC SET TWIST
TRACOE EXPERC SET TWIST
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

TRACOE EXPERC SET TWIST

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart