Sennheiser TVS 200

Add your review

1.800 lei

  • Claritate vocală avansată
  • Control complet: alegeți sunetul ambiental sau reducerea zgomotului
  • Libertate wireless și confort
  • Utilizare cu aproape orice dispozitiv Bluetooth
  • Conectați-vă la orice televizor sau dispozitiv wireless

1.800 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Sennheiser TVS 200
Descoperiți căștile Sennheiser TVS 200 și dispozitivul de streaming TV și multimedia Bine ați venit la căștile Sennheiser TVS 200 cu dispozitivul de streaming TV, companionul perfect pentru o experiență TV și multimedia de neegalat! Fie că vă bucurați de filme, sport sau pur și simplu de relaxare în fața televizorului seara, aceste căști compacte fără fir cu dispozitiv de streaming TV își vor îmbunătăți experiența de vizionare și ascultare la următorul nivel. Spuneți adio căștilor vechi și voluminoase!

Claritate vocală avansată Sennheiser TVS 200 vă oferă un sunet clar ca cristalul fără compromisuri.
Datorită tehnologiei Sennheiser Speech Clarity, nu veți rata niciodată un cuvânt. Alegeți din cinci profiluri diferite pentru a ajusta sunetul TV exact pe gustul dvs.

Controlați mediul TV
Modul de Percepție Ambientală vă permite să auziți ce se întâmplă în încăperea din jur în timp ce urmăriți TV. Astfel, nu veți rata niciodată soneria ușii sau sunetul telefonului. Dar puteți utiliza, de asemenea, Modul de Percepție Ambientală pentru a bloca orice distragere cu opțiunea de reducere pasivă a zgomotului.

Căștile includ butoane de volum, iar aplicația vă permite să personalizați experiența de ascultare.

Libertate wireless și confort
Fără cabluri încurcate și mult mai multă libertate de mișcare. Aceste căști True Wireless stabilesc un nou standard în ceea ce privește confortul și comoditatea. Căștile Sennheiser TVS 200 vă oferă o gamă wireless de până la 15 metri. Rămâneți conectat la televizor și la alte dispozitive multimedia și nu ratați niciun moment, chiar dacă mergeți în bucătărie pentru o gustare.

Potrivite pentru toate dispozitivele multimedia.
Dispozitivul de streaming se conectează la ieșirea audio a televizorului dvs. (analogică și optică). Acest lucru îl face compatibil cu aproape orice dispozitiv. Și pentru că aceste căști acceptă Bluetooth, le puteți folosi și pentru a efectua apeluri pe smartphone sau pentru streaming multimedia.

Timp de redare extra-lung
Sennheiser TVS 200 este întotdeauna pregătit pentru a fi utilizat, cu o impresionantă durată a bateriei de până la 15 ore cu o singură încărcare. De asemenea, puteți obține încă 22 de ore de utilizare suplimentară încărcându-le cu încărcătoarele TVS 200. Acest lucru vă oferă un total de 37 de ore de audio cristalin, fără a fi nevoie să le conectați la o sursă de alimentare.

Specification: Sennheiser TVS 200

Greutate

0,400 kg

Durata de folosire

15 ore

Durata de încărcare

120 minute

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sennheiser TVS 200”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Sennheiser TVS 200

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart