- 30%

Sennheiser ConC 400 căști inteligente

Add your review

Prețul inițial a fost: 3.800 lei.Prețul curent este: 2.660 lei.

  • Îmbunătățirea discursului cu detectare automată a scenei
  • Blocarea zgomotului, relaxarea și concentrarea datorită suprimării active a zgomotului
  • Fără teste auditive necesare: plug and play
  • Utilizare cu aproape orice dispozitiv Bluetooth
  • Autocontrol prin intermediul unei aplicații dedicate

Prețul inițial a fost: 3.800 lei.Prețul curent este: 2.660 lei.

(-30%)
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare

Sennheiser ConC 400 Hearables
Alegerea pentru pierderea ușoară a auzului – Sennheiser ConC 400 pentru o experiență auditivă îmbunătățită Intrați în lumea ascultării îmbunătățite cu Sennheiser ConC 400 Hearables.
Aceste căști speciale au fost concepute pentru a vă sprijini în medii zgomotoase sau dificil de înțeles. Fie că este vorba de o petrecere aglomerată, o petrecere de ziua nașterii, o întâlnire importantă sau o prelegere inspiratoare, Sennheiser ConC 400 vă oferă sprijinul de care aveți nevoie.

Sennheiser ConC 400 Hearables sunt ideale pentru persoanele care nu sunt încă pregătite pentru un aparat auditiv, dar doresc să se bucure de conversații clare și o experiență auditivă îmbunătățită. Conectați pur și simplu căștile la telefonul dvs., tabletă sau alt dispozitiv prin Bluetooth pentru o experiență de ascultare cu adevărat uimitoare.

Tehnologii de ultimă generație pentru conversații mai clare cu îmbunătățirea avansată a vorbirii
Căștile Sennheiser ConC 400 sunt numite și hearables. Căștile Sennheiser folosesc o tehnologie de ultimă generație pentru a oferi e excelentă îmbunătățire a auzului. Această tehnologie inteligentă recunoaște automat mediul sonor și se adaptează, permițându-vă să vă concentrați asupra vorbitorului, chiar și în medii zgomotoase. Căștile Sennheiser ConC 400 suprimă activ zgomotele de fond perturbatoare, fără a compromite claritatea vorbirii.

Controlul personal cu aplicația utilă
Datorită aplicației utile, aveți control complet asupra experienței dvs. de ascultare cu căștile Sennheiser ConC 400. Puteți ajusta cu ușurință setările și configura căștile în funcție de preferințele dvs. personale. Fie că trebuie să vă izolați complet de mediul înconjurător pentru a vă relaxa sau să mențineți contactul cu lumea exterioară în situații precum traficul sau munca, aplicația vă oferă libertatea de a personaliza perfect sunetul în funcție de nevoile dvs.

Libertate wireless și conectivitate simplă
Datorită conectivității Bluetooth, puteți conecta căștile Sennheiser ConC 400 wireless la aproape orice dispozitiv compatibil cu Bluetooth, cum ar fi smartphone-ul, tableta, calculatorul sau difuzorul TV. Pentru o experiență TV optimă, există chiar un Conector TV special disponibil care transmite sunetul wireless către căști. Căștile recunosc automat conversațiile și optimizează calitatea vorbirii, permițându-vă să auziți conversații clare și înțelese, oriunde v-ați afla.

Ascultare de lungă durată și calitate audio remarcabilă
Cu o durată impresionantă a bateriei de până la 9 ore și o husă de încărcare utilă care permite încă două încărcări suplimentare, vă puteți bucura de ascultarea căștilor Sennheiser ConC 400 pentru mai mult timp. Prin difuzoare, căștile Sennheiser ConC 400 oferă o experiență auditivă naturală.

Specification: Sennheiser ConC 400 căști inteligente

Greutate

0,400 kg

Durată de încărcare

300 minute

Durată de folosire

Până la 9 ore

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sennheiser ConC 400 căști inteligente”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sennheiser ConC 400 căști inteligente
Sennheiser ConC 400 căști inteligente

Prețul inițial a fost: 3.800 lei.Prețul curent este: 2.660 lei.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Sennheiser ConC 400 căști inteligente

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart