Provox®Adhesive Strip™

Add your review

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Provox® Adhesive Strip™ servește ca o bandă adezivă suplimentară, oferind o etanșare adițională pentru proteza Provox Luna în timpul dușului.

Caracteristici principale:

  1. Etanșare Adezivă Suplimentară: Această bandă este concepută pentru a furniza un strat suplimentar de etanșare aderentă, contribuind la fixarea sigură a protezei Provox Luna.
  2. Protecție în Timpul Dușului: Este special creată pentru a proteja proteza Provox Luna de expunerea la apă în timpul dușului, asigurând integritatea etanșării adezive.
  3. Convenient și Ușor de Aplicat: Banda este proiectată pentru o aplicare ușoară, permițând utilizatorilor să îmbunătățească cu ușurință etanșarea aderentă a protezei Provox Luna.
  4. Protecție Personalizată: Oferă o soluție personalizată pentru persoanele care utilizează proteza Provox Luna, abordând necesitatea de protecție suplimentară în timpul anumitor activități.

Provox® Adhesive Strip™ reprezintă un accesoriu practic pentru utilizatorii protezei Provox Luna, furnizând un strat suplimentar de securitate și protecție, în special în timpul expunerii la apă în timpul dușului. Este conceput pentru a completa sistemul Provox Luna, contribuind la confortul general și la fiabilitatea etanșării aderente.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox®Adhesive Strip™”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Provox®Adhesive Strip™
Provox®Adhesive Strip™
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox®Adhesive Strip™

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart