PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™

Add your review

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™ reprezintă o soluție inovatoare care oferă libertatea de a vorbi fără a utiliza mâinile. Conceput pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor, acest dispozitiv este disponibil în patru membrane diferite, fiecare adaptată pentru a furniza o experiență de vorbire specifică: Light, Medium, Strong și XtraStrong.

Un aspect semnificativ al PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™ constă în posibilitatea vorbirii fără a fi nevoie să utilizați mâinile, oferind astfel un grad sporit de libertate și confort. Membranele multiple disponibile permit utilizatorilor să aleagă nivelul potrivit de rezistență pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele lor individuale.

Produsul este non-steril și destinat utilizării de către un singur pacient, oferind în același timp opțiunea de a fi reutilizat. Această caracteristică adaugă un aspect practic, permițând utilizatorilor să beneficieze de continuitate și durabilitate pe termen lung.

În concluzie, PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™ reprezintă o alegere inovatoare pentru cei care doresc să vorbească fără a utiliza mâinile, oferind opțiuni personalizate în funcție de preferințe și necesități individuale. Fiind non-steril și reutilizabil, acest dispozitiv asigură o soluție convenabilă și eficientă pentru persoanele care au nevoie de o proteză vocală.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™
PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart