Jazz ST 10

Add your review

Caracteristicile cheie ale aparatului auditiv Jazz ST 10 includ:

  1. Sunet clar și natural: Tehnologia de procesare avansată asigură o reproducere clară și naturală a sunetului, permițând utilizatorilor să audă sunetele din mediul lor într-un mod mai natural și autentic.
  2. Tehnologie de reducere a zgomotului: Aparatul auditiv este echipat cu un sistem inteligent de reducere a zgomotului, ceea ce permite utilizatorilor să se concentreze mai bine pe conversațiile importante și să se bucure de experiențele auditive în medii zgomotoase.
  3. Conectivitate Bluetooth: Jazz ST 10 vine cu opțiunea de conectivitate Bluetooth, permițând utilizatorilor să se conecteze la dispozitivele lor inteligente, precum telefoane mobile și televizoare, pentru a transmite sunetul direct în aparatul auditiv.
  4. Design confortabil și discret: Aparatul auditiv este conceput pentru a se potrivi confortabil în canalul auditiv, fiind aproape invizibil pentru observatorii externi. Acest design discret oferă utilizatorilor confort și încredere în timpul interacțiunilor sociale.
  5. Baterii de lungă durată: Aparatul auditiv Jazz ST 10 este echipat cu baterii de lungă durată, asigurând o utilizare îndelungată și fără griji.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 3
Add to compare

Aparatul auditiv intraauricular Jazz ST 10 de la Hansaton este o alegere excelentă pentru persoanele care se confruntă cu pierderea auditivă și doresc să redescopere sunetul lumii înconjurătoare. Acest model elegant și discret se potrivește confortabil în canalul auditiv, oferind o experiență auditivă naturală și plăcută.

Prin tehnologia avansată și designul ergonomic, Jazz ST 10 livrează performanțe remarcabile și caracteristici inovatoare, adaptate nevoilor individuale ale utilizatorilor. Aparatul auditiv vine cu opțiuni de personalizare care îl fac adecvat pentru diferite grade de pierdere auditivă și preferințe personale.

Indiferent dacă cineva se află într-un mediu zgomotos sau într-o conversație intimă, aparatul auditiv intraauricular Jazz ST 10 de la Hansaton își propune să ofere o experiență auditivă superioară, ajutând utilizatorii să-și redobândească conexiunea cu lumea sunetelor și să trăiască viața la maxim.

Specification: Jazz ST 10

Specificatii generale
Brand

Hansaton

Culoare
Tipul aparatului

In ureche (ITE)

Performanțe și Tehnologie
Baterie

10

Nivel tehnologic

Platforma

Funcții
Focalizare automată

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jazz ST 10”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Jazz ST 10

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart