Cu ce ne ajuta laringele?

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Laringele este partea din gât care produce sunete atunci când vorbiți. De asemenea, împiedică alimentele, băutura și saliva să pătrundă în trahee (trahee) și în plămâni.

Din ce este alcatuit

Laringele este alcătuit din cartilaje și mușchi care pot fi controlați de creierul și sistemul nervos. Creierul dumneavoastră trimite semnale către acești mușchi și cartilaje pentru a se mișca în mod corect, astfel încât să puteți vorbi sau cânta.

Laringele este partea din gât care face parte din tractul respirator. Laringele este situat deasupra traheei și este alcătuit din cartilaje și mușchi. Acesta conține corzile vocale, care sunt responsabile de producerea sunetului în timpul vorbirii.

Laringele este partea din gât care conține cutia vocală. Este cunoscut și sub numele de cutie vocală și este locul unde se află corzile vocale. Dacă ați fost vreodată răgușit sau v-ați pierdut vocea, știți cum este să aveți probleme în a vă folosi cutia vocală – asta pentru că laringele este deteriorat sau inflamat.

Laringele este un organ complicat care susține respirația și vorbirea, dar poate fi, de asemenea, deteriorat de leziuni sau infecții. Este important să primiți tratament pentru deteriorarea acestei părți importante a corpului.

Face parte din sistemul respirator și este alcătuit din cartilaj, țesut moale și ligamente. Se mai numește și “cutia vocală”.

Acesta lucrează împreună cu faringele pentru a vă ajuta să respirați și să înghițițiți. În timpul respirației, aerul trece prin faringe (care face legătura între gură și trahee) în laringe. Apoi, vibrațiile de la corzile vocale fac ca presiunea aerului să se acumuleze în plămâni. Când expirați, această presiune împinge aerul din plămâni și îl împinge înapoi prin gură sau nas.

Când înghițiți mâncare sau băutură, aceasta coboară în esofag – un tub care merge de la gât la stomac – și apoi în stomac.

Laringele este un organ cartilaginos situat în gât, chiar deasupra traheei. Acesta conține corzile vocale, care vibrează pentru a produce sunetele vorbirii.

Din ce este compus laringele?

Laringele este compus din trei părți:

1) Epiglota – Aceasta este o clapetă de cartilaj elastic care acoperă glota (deschiderea dintre corzile vocale și epiglotă) atunci când înghițiți.

2) Glota – Aceasta este o deschidere care permite aerului să intre și să iasă din plămâni atunci când respirați.

3) Pliurile vocale – Acestea sunt două benzi de țesut care vibrează pentru a produce sunetul în timpul vorbirii.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart