UNIC ÎN ROMÂNIA - Asigurare CASCO GRATUITĂ Aparate Auditive

5/5
asigurare aparate auditive

Serviciu unic în România: Asigurare pentru Aparate Auditive

Auzul este unul dintre simțurile fundamentale care ne conectează la lumea din jur și ne îmbunătățește calitatea vieții de zi cu zi. Cu toate acestea, protejarea și menținerea sănătății aparatului auditiv pot fi o provocare. Acesta este motivul pentru care suntem încântați să vă prezentăm un serviciu unic în România, lansat recent la Clarfon – Asigurarea pentru Aparate Auditive. Această asigurare vine cu o serie de beneficii esențiale pentru cei care folosesc aparate auditive și caută să-și protejeze investiția.

 

Ce include acoperirea asigurării?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei asigurări este acoperirea extinsă pe care o oferă. Cu Asigurarea pentru Aparate Auditive, puteți fi liniștit în cazul unor evenimente neprevăzute, cum ar fi:

  1. Daune accidentale: Asigurarea acoperă deteriorările bruște și neprevăzute ale aparatului auditiv. Fie că acesta suferă daune în urma unei căderi sau a unui accident, veți putea beneficia de repararea sau înlocuirea acestuia.
  2. Furt prin efracție sau prin acte de violență: Suntem conștienți că aparatul dvs. auditiv poate fi o țintă valoroasă pentru hoți. Asigurarea vă protejează împotriva furtului calificat sau al actelor de violență care implică pierderea aparatului auditiv.
 

Detalii privind sumele asigurate și franșiza:

Suma asigurată este echivalentă cu prețul de achiziție al aparatului auditiv. Cu toate acestea, în cazul în care trebuie să faceți o cerere de despăgubire, veți suporta o franșiză de 10% din valoarea daunei, cu un minim de 100 lei. Franșiza reprezintă suma pe care trebuie să o plătiți în cazul unei daune care necesită înlocuirea sau repararea aparatelor auditive. Acest aspect face asigurarea accesibilă și protejează împotriva unor cheltuieli mari în cazul unor evenimente neașteptate.

 

Perioada de acoperire a asigurării:

Asigurarea pentru Aparate Auditive este valabilă pe o perioadă de 24 de luni începând de la data achiziționării aparatului auditiv. Această perioadă extinsă de acoperire vă oferă liniștea că sunteți protejat pentru o perioadă semnificativă de timp.

 

Ce trebuie să faci în caz de daună?

În cazul în care aparatul dvs. auditiv suferă o daună, procedura de depunere a cererii de despăgubire este simplă. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la numărul dedicat: 031.9111 (apel cu tarif normal). Echipa Clarfon vă va ghida prin procesul de depunere a cererii.

 

Notă importantă:

Pentru a vă asigura că rămâneți eligibil pentru acoperire, este esențial să utilizați aparatul auditiv exclusiv în conformitate cu specificațiile din certificatul de garanție sau manualul producătorului. Asigurarea rămâne valabilă până în momentul în care Clarfon vă înlocuiește aparatul auditiv sau plătește costurile reparației.

Asigurarea pentru Aparate Auditive reprezintă o soluție unică în România, oferind protecție pentru un aspect esențial al sănătății dvs. și al calității vieții. Clarfon se mândrește că poate aduce acest serviciu valoros pe piața locală, oferind astfel o soluție cuprinzătoare pentru toți cei care utilizează aparate auditive. Acum puteți să vă bucurați de sunetele lumii fără grija daunelor sau a furturilor.

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart