PROVOX® XTRAMOIST™ HME

Add your review

19 lei

PROVOX® XTRAMOIST™ HME reprezintă un filtru HME de înaltă performanță conceput pentru a îmbunătăți semnificativ nivelul de umidificare al aerului, oferindu-vă o experiență respiratorie plăcută atunci când încetiniți ritmul vieții.

19 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Caracterizat de o umidificare crescută, acest filtru HME asigură o respirație confortabilă, eliminând senzația de uscăciune a căilor respiratorii. Prin reducerea tusei și a producției de mucus, PROVOX® XTRAMOIST™ HME contribuie la îmbunătățirea calității respirației, permițându-vă să vă bucurați de momentele de relaxare fără disconfort.

Cu un design cu profil scurt, acest filtru HME permite o ocluzie ușoară a stomei, facilitând exprimarea și menținând în același timp un confort optim. Este ideal pentru a fi utilizat pe parcursul zilei, când doriți să vă luați lucrurile mai încet și să vă bucurați de o respirație liniștită.

PROVOX® XTRAMOIST™ HME este un produs non-steril, de unică folosință, conceput pentru a vă oferi soluții eficiente și comode pentru gestionarea umidificării în cadrul utilizării sistemelor PROVOX®. O alegere excelentă pentru cei care caută o soluție practică și sigură pentru a îmbunătăți confortul respirator în timpul activităților cu intensitate redusă.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROVOX® XTRAMOIST™ HME”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROVOX® XTRAMOIST™ HME
PROVOX® XTRAMOIST™ HME
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

PROVOX® XTRAMOIST™ HME

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart