PROVOX® XTRAFLOW™ HME

Add your review

19 lei

PROVOX® XTRAFLOW™ HME redefinește experiența respiratorie în timpul activităților fizice, oferindu-vă o ușurare semnificativă. Acest filtru HME de înaltă performanță este conceput pentru a vă facilita respirația, fiind partenerul ideal în timpul zilei, când vă implicați activ în activități fizice.

  1. Rezistenţă scăzută la respiraţie
  2. Reduce tusea şi producţia de mucus
  3. Ocluzie uşoară a stomei
  4. Model profil scurt

19 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Principala caracteristică a acestui filtru este rezistența scăzută la respirație, asigurând un flux aerian liniștit și fără eforturi excesive. PROVOX® XTRAFLOW™ HME nu doar vă ușurează respirația, ci contribuie și la reducerea tusei și a producției de mucus, oferindu-vă un confort respirator îmbunătățit în timpul activităților cotidiene.

Cu un design cu profil scurt și o ocluzie ușoară a stomei, acest filtru HME facilitează exprimarea și se integrează perfect în stilul dvs. de viață activ. Este un produs non-steril, de unică folosință, proiectat pentru a vă oferi eficiență și comoditate în gestionarea umidificării în cadrul utilizării sistemelor PROVOX®.

PROVOX® XTRAFLOW™ HME este alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și mențină activitatea fizică cu un efort minim și să beneficieze de un confort respirator sporit în orice moment al zilei.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROVOX® XTRAFLOW™ HME”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROVOX® XTRAFLOW™ HME
PROVOX® XTRAFLOW™ HME
Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

PROVOX® XTRAFLOW™ HME

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart