Provox® TubeHolder

Add your review

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare

Provox® TubeHolder a fost dezvoltat exclusiv pentru utilizarea cu Provox LaryTube și Provox LaryButton. Acest dispozitiv este conceput special pentru utilizatorii cu piele sensibilă în jurul stomei traheale.

Prin utilizarea Provox® TubeHolder, se asigură o fixare sigură și confortabilă a Provox LaryTube și Provox LaryButton, menținând în același timp un grad ridicat de confort pentru utilizatorii cu piele sensibilă în zona traheostomei. Acest suport oferă o soluție eficientă pentru a se potrivi nevoilor specifice ale acestui tip de utilizatori.

Este important de menționat că Provox® TubeHolder contribuie la crearea unui mediu stabil și protejat în jurul stomei traheale, contribuind astfel la menținerea sănătății pielii și a funcționalității protezei vocale. Acest dispozitiv reprezintă o componentă esențială pentru utilizatorii care necesită o atenție specială din partea dispozitivelor lor de protezare vocală.

În concluzie, Provox® TubeHolder oferă o soluție dedicată și confortabilă pentru fixarea Provox LaryTube și Provox LaryButton, adresându-se în mod specific utilizatorilor cu piele sensibilă în jurul stomei traheale, contribuind astfel la o experiență mai plăcută și mai sigură în utilizarea protezei vocale.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® TubeHolder”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparate Auditive - Canule Traheale - Implant Cohlear - Testare Auz
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® TubeHolder

5/5
Camelia Marinele Avram
Camelia Marinele Avram@marine-Camelia33
Read More
Aparate Auditive de TOP. Am achiziționat din magazinul Cora Pantelimon. Calitate excepțională. Auz clar, reducerea zgomotuluid e fond. Recomand!
Daniel Mihnea
Daniel Mihnea@mihnea-99-daniel
Read More
Multumesc mult Clarfon, am efectuat o audiogramă gratuită și am cumpărat MOXI DX - un aparat auditiv de ultimă generație. Auz foarte clar!
Mihaela Andreescu
Mihaela Andreescu@mihaela-andreescu29
Read More
Recomand cu incredere Clarfon, Panduri, București. Prețuri mici datorită reducerilor. Servicii de calitate, produse extrem de eprformante.
Previous
Next
Shopping cart